ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Σάββατο, 9 Νοεμβρίου 2013

Πατρών Πύργου: Ο "μεγάλος αδελφός" της Τροχαίας στέλνει την κλήση στο σπίτι σας!!! - Σε ποιά σημεία θα τοποθετηθούν ραντάρ - Πού θα πρέπει να προσέχετε


patronΚάμερες της τροχαίας στο μεγαλύτερο τμήμα της Νέας Εθνικής Οδού θα καταγράφουν τις παραβάσεις

Ενταντικοποιεί τα μέτρα για την πρόληψη των παραβάσεων των ορίων ταχύτητας η τροχαία Πατρών σκοπεύοντας να καταγράφει σωρηδών μέσα απο τα νέα φωτογραφικά ραντάρ-κάμερες που τοποθετούνται στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών Πύργου τους οδηγούς που πατάνε το γκάζι χωρίς... φειδώ.

Ηδη συμβατικό αυτοκίνητο της Τροχαίας Πατρών σταθμεύει συγκεκριμένες ώρες της ημέρας στην Εθνική Οδό και καταγράφει τα όρια ταχύτητας των οδηγών. Μάλιστα η πλειονότητα των ελέγχων γίνονται εντός του αστικού ιστού και όχι στο εθνικό δίκτυο, κάτι που προκαλεί πολλές συζητήσεις. Οι κλήσεις στέλνονται ταχυδρομικά στο σπίτι του οδηγού.

Ηδη έχει ληφθεί απόφαση για την τοποθέτηση ραντάρ σε συγκεκριμένα σημεία και έχει κοινοποιηθεί στα αρμόδια τμήματα και τους δήμους. Οι θέσεις που έχουν προβλεφθεί είναι:

Τα χιλιομετρικά σημεία

Σύμφωνα με την απόφαση, που έχει κοινοποιηθεί στα αρμόδια τμήματα και τους δήμους, στον οδικό άξονα Πατρών-Πύργου, αρμοδιότητας του Τμήματος της Τροχαίας Αμαλιάδας, οι θέσεις που έχουν προβλεφθεί είναι:

-Στη χιλιομετρική θέση 46+300, (Ισόπεδος κόμβος Βάρδας) και στην κατεύθυνση από Πάτρα προς Πύργο.

-Στη χιλιομετρική θέση 52+050, είσοδος Κουρτεσίου, 50μ. μετά το πινακίδιο «52» και στην κατεύθυνση από Πάτρα προς Πύργο.

-Στη χιλιομετρική θέση 58+500, (Ισόπεδος κόμβος Λεχαινών) και στην κατεύθυνση από Πάτρα προς Πύργο.

-Στη χιλιομετρική θέση 62+350 (Ισόπεδος κόμβος Ανδραβίδας) και στην κατεύθυνση από Πάτρα προς Πύργο.

-Στη χιλιομετρική θέση 47+000 (Ισόπεδος κόμβος Βάρδας- πινακίδιο «47») και στην κατεύθυνση από Πύργο προς Πάτρα.

-Στη χιλιομετρική θέση 62+500 (Ισόπεδος κόμβος Ανδραβίδας) και στην κατεύθυνση από Πύργο προς Πάτρα.

-Στη χιλιομετρική θέση 76+600, (Ισόπεδος κόμβος Μαραθιάς) και στην κατεύθυνση από Πύργο προς Πάτρα.

Στον οδικό άξονα ευθύνης του Τμήματος της Τροχαίας Πύργου, οι θέσεις που προβλέπονται είναι:

-Στη χιλιομετρική θέση 86+500, (Κόμβος Χανάκια- Σκαφιδιά, πινακίδιο «0,5») και στην κατεύθυνση από Πάτρα προς Πύργο.

Στη χιλιομετρική θέση 139+700 (Προ κόμβου Βαρβάσαινας και στην κατεύθυνση από Πύργο προς Αρχαία Ολυμπία).

-Στη χιλιομετρική θέση 141+400 (Προ κόμβου Ζαχάρως και στην κατεύθυνση από Ολυμπία προς Πύργο).

Οι βεβαιώσεις των παραβάσεων θα γίνονται από τα Τμήματα της Τροχαίας Πύργου και Αμαλιάδας.
thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: