Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Καθαρισμός τάφρων στη Δ.Ε. Βουπρασίας




Ελληνική Δημοκρατία
Νομός Ηλείας
Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης
                                                                   Γραφείο Τυπου  


Δελτίο Τύπου
Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης


Σε πρόχειρο μειοδοτικό διαγωνισμό για το έργο που αφορά
στην διάνοιξη και στον καθαρισμό τάφρων στη Δημοτική Ενότητα της Βουπρασίας προχώρησε το πρωί της 13ης Νοεμβρίου 2013 ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης με στόχο την έγκαιρη  παρέμβαση σε σημεία στα οποία κρίνεται αναγκαία.

Μέσω του διαγωνισμού, ο οποίος διενεργήθηκε από αρμόδια επιτροπή, η ηγεσία του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης αποσκοπεί στο να παρέμβει με μικρής κλίμακας έργα στις τάφρους των όμβριων υδάτων, όπως επίσης και να αποκαταστήσει την προσπελασιμότητα σε τμήματα της αγροτικής οδοποιίας.

Οι παρεμβάσεις αυτές θα γίνουν σε διάσπαρτα σημεία της Δημοτικής Ενότητας Βουπρασίας,  σύμφωνα με τις υποδείξεις της μελέτης την οποία έχει καταρτίσει η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου.

Οι διαγωνισμός για την ανάδειξη του μειοδότη ήταν γόνιμος και στην επιτροπή παραλαβής των φακέλων κατατέθηκαν πέντε προσφορές.

Ο προσωρινός μειοδότης αναδείχθηκε καταθέτοντας προσφορά με έκπτωση 57% επί του προϋπολογισμού του έργου.
Η παραπάνω εργασία είχε προϋπολογιστεί στις 44.999 ευρώ.

Με βάση τη σχετική διακήρυξη, το έργο θα πρέπει να έχει εκτελεσθεί μέσα στο χρονικό διάστημα των τεσσάρων μηνών.

Με αφορμή και αυτή τη δημοπρασία ο Δήμαρχος κ. Δημήτριος Αρβανίτης δήλωσε μεταξύ άλλων ότι : «Στόχος, μέσω τον παρεμβάσεων αυτών, είναι να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των πολιτών στα πλαίσια πάντα των οικονομικών αντοχών μας», διευκρινίζοντας ότι -μέσα σε αυτό το δυσμενές οικονομικό περιβάλλον- οι περικοπές που έχουν υποστεί οι  ΟΤΑ στις δαπάνες τους είναι δυσανάλογες των αναγκών.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...