ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2013

ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΙΧΩΡΙΤΙΣΣΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΡΙΓΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Ψηφίστηκε από τη Βουλή η τροπολογία για την εισαγωγή διακριθέντων αθλητών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

Το νομοσχέδιο Ρυθμίσεις Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης ψηφίστηκε από τη Βουλή στις 13/11/2013 και εκκρεμεί η δημοσίευσή  του στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Στο συγκεκριμένο σχέδιο νόμου περιλαμβάνεται στο άρθρο 26 τροπολογία σχετικά με την εισαγωγή διακριθέντων αθλητών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Συγκεκριμένα,


1. Στην παρ. 9 του άρθρου 38 του ν. 4115/2013 (Α΄ 24) προστίθεται εδάφιο ως εξής: 
«Αποκλειστικά για την εισαγωγή των διακριθέντων αθλητών ή αθλητριών σε Σχολές και Τµήµατα ΑΕΙ, η διάκριση στους Πανελλήνιους Αγώνες όλων των κατηγοριών αναγνωρίζεται ανεξαρτήτως αν στους αγώνες που επετεύχθη η διάκριση συµµετείχαν οµογενείς ή αλλοδαποί αθλητές ή αθλήτριες. Η ισχύς της παρούσας διάταξης άρχεται από την 8η Οκτωβρίου 2008 και παύει µε τη λήξη της εκάστης αγωνιστικής περιόδου 2012-2013.»
2. Η προϋπόθεση του ενεργού αθλητή χωρίς διακοπή της αθλητικής του δραστηριότητας, κατά την περίπτωση 2 της παρ. 2 του άρθρου 38 του ν. 4115/2013, δεν εφαρµόζεται για την εισαγωγή αθλητών στην Τριτοβάθµια εκπαίδευση για το ακαδηµαϊκό έτος 2013-2014 και 2014-2015.

Επιπλέον, αναμένονται και τα αποτελέσματα των αθλητών για την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ κατά το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014 (μετά την έκδοση του ΦΕΚ).

 http://panelladikes24.blogspot.gr
Σύμφωνα λοιπόν με αυτήν πληροφορία και με την δημοσίευση της παρούσας απόφασης στην ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ...
Οι αθλήτριες του Α.Γ.Σ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ στο  ΤAEKWONDO 
ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ ΜΑΡΙΑ του Κων/νου και της Ράνιας το γένος Στεφανοπούλου  που στο πανελλήνιο πρωτάθλημα το 2011 κατέκτησε το 
ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ,         
και η 
ΣΤΡΙΓΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ  του Ιωάννη και της Μαγδαλινής το γένος Μαστροπαναγιωτοπούλου που στο πανελλήνιο πρωτάθλημα το 2012 κατέκτησε ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ  
με καταγωγή από το
 ΝΕΟΧΩΡΙ ΚΥΛΛΗΝΗΣ  
Περνούν σε Σχολές και Τµήµατα ΑΕΙ 
άνευ Πανελλαδικών εξετάσεων  
ως 
διακριθέντες αθλητές στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.!!!!!!!
Αυτά συμβαίνουν όταν ο αθλητής κοπιάζει και αγαπάει τον αθλητισμό ..Αμείβεται και με το παραπάνω !!!
ΜΑΡΙΑ Κ.ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ  και ΣΤΡΙΓΑ Ι. ΒΑΣΙΛΙΚΗ  
ΚΑΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΤΟΥ
 ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ ΚΥΛΛΗΝΗΣ  
 Σ  Υ  Ν  Χ  Α  Ρ  Η  Τ  Η  Ρ  Ι  Α !!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: