Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Έκτακτο Δελτίο Καιρού: Περαιτέρω επιδείνωση τα ξημερώματα της Κυριακής - Πολύ έντονα καιρικά φαινόμενα


ektaktoΠολύ ισχυρές καταιγίδες

entonakairikaΣε συνέχεια της τακτικής πρόγνωσης καιρού, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, νέο οργανωμένο χαμηλό στην Ιταλία, με κέντρο τον κόλπο της Γένοβας 993hPa, κινείται αργά ανατολικά και θα επηρεάσει το Σαββατοκύριακο 23-24/11 την Ηλεία με κατά περιόδους ισχυρές βροχές και καταιγίδες. 

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία: Περαιτέρω επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από τα ξημερώματα της Κυριακής 24/11 με κατά τόπους ισχυρές έως πολύ ισχυρές βροχές και καταιγίδες.

Όπως πάντα γράφουμε σε έκτακτα δελτία τοπικών προγνώσεων, οι περιοχές που θα πρέπει να δεχθούν τις πολύ ισχυρές καταιγίδες είναι δύσκολο προγνωστικά να βρεθούν. Εν δυνάμει όμως όλη η Ηλεία σε τέτοια συστήματα χρειάζεται προσοχή.
 
Οι καταιγίδες κατά τόπους θα συνοδεύονται από ραγδαίες βροχές, χαλαζοπτώσεις, ισχυρή ηλεκτρική δραστηριότητα και ριπαίους ανέμους που πιθανόν να φτάσουν ή και ξεπεράσουν τα 9 μποφόρ.

Η κακοκαιρία θα διατηρηθεί με ήπια φαινόμενα την Δευτέρα 25/11.

Σύμφωνα με τα διαθέσιμα προγνωστικά από την Τρίτη 26/11 τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού θα είναι η κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας, οι βροχές κατά τόπους στα πεδινά και οι τοπικές χιονοπτώσεις στα ορεινά.

Για οποιαδήποτε μεταβολή στα στοιχεία θα ανανεωθεί το παρόν έκτακτο δελτίο.
 
Πρόγνωση καιρού Θεόδωρος Κονδύλης
 
Εκδόθηκε 18:45 , 22-11-2013
Ανανεώθηκε 22:14, 23-11-2013
 ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...