Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Κατάκολο: Απόπειρα ληστείας σε σπίτι – Συνελήφθη ο ένας από τους τρεις δράστες

katakolo1
katakolo2

Ολονύχτια επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. σε Κατάκολο και γύρω περιοχή για τον εντοπισμό των άλλων δύο δραστών

Σε ένα φτωχικό όπου ζουν δύο ηλικιωμένοι γονείς με το γιο τους που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, εισέβαλαν χθες λίγο πριν από τις δέκα το βράδυ τρεις Αλβανοί στο Κατάκολο.

Οι δράστες έγιναν άμεσα αντιληπτοί από τον ηλικιωμένο ιδιοκτήτη που στην προσπάθειά του να αμυνθεί προσπάθησε – σύμφωνα με πληροφορίες - να πάρει την καραμπίνα του. Οι ληστές πάλεψαν μαζί του και μάλιστα το όπλο εκπυρσοκρότησε, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, χωρίς να τραυματιστεί κάποιος.

Οι δύο ληστές για την ακρίβεια μπήκαν στο σπίτι φορώντας κουκούλες για να κρύβουν τα πρόσωπά τους, ενώ ο τρίτος περίμενε έξω από το σπίτι στον κεντρικό δρόμο από Συκιά προς Κατάκολο, μέσα στο αυτοκίνητο του.

Όσα συνέβησαν φαίνεται πως προκάλεσαν πανικό στους ληστές που τράπηκαν σε φυγή, χωρίς να προλάβουν να πάρουν κάποια αντικείμενα αξίας ή χρήματα, ενώ είχαν χτυπήσει το ηλικιωμένο ζευγάρι. Άμεσα ενημερώθηκε η Αστυνομία που ξεκίνησε έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Σε κοντινή απόσταση στο Κατάκολο σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, συνελήφθη ο ένας από τους τρεις δράστες, ενώ όλη τη νύχτα άνδρες από όλες τις υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας στην έδρα, «χτένιζαν» το βουνό για να εντοπίσουν και να συλλάβουν και τους άλλους δύο δράστες.

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...