Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Τραγωδία στην Γορτυνία: Κυνηγός σκότωσε κυνηγό - Κυνηγούσαν αγριογούρουνα


kinigos1

Νεκρός 63χρονος από την Καπελίτσα στα όρια Ηλείας - Αρκαδίας

Τραγική κατάληψη είχε το κυνήγι αγριογούρουνου για ομάδες κυνηγών από την Αρκαδία και την Ηλεία στα σύνορα των δύο νομών στη Γορτυνία. Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr ένας 63χρονος κυνηγός έπεσε νεκρός όταν πυροβολήθηκε από άλλο κυνηγό, που πίσω από έναν θάμνο είδε κάτι να κουνιέται.

Αντί για αγριογούρονο, όμως υπήρχε ένας άνθρωπος που έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος. Το θύμα σύμφωνα με πληροφορίες ήταν από την Καπελίτσα και ο κυνηγός που τον πυροβόλησε από το Νιοχώρι Αρκαδίας.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο Ο 63χρονος ήταν συνταξιούχος καθηγητής του ΤΕΙ Πατρών και διέμενε μόνιμα στην αχαϊκή πρωτεύουσα, όμως επισκεπτόταν αρκετά συχνά τα πάτρια εδάφη. Ο 22χρονος απο το Νιοχώρι της Αρκαδίας, βρήκε με τα σκάγια του τον 63χρονο στο πόδι. Κατά την μεταφορά του όμως στο κοντινό Κέντρο Υγείας Δημητσάνας ξεψύχησε.

Στην ίδια ομάδα κυνηγών συμμετείχαν και αρκετοί Ηλείοι, κυρίως απο την περιοχή του Βασιλακίου αλλά και Πυργιώτες. Να σημειώσουμε πως τελευταία τα κρούσματα αυτά με θανάσιμους τραυματισμούς στη διάρκεια του κυνηγίου έχουν αυξηθεί.
 ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...