Ηλεία: Συνελήφθησαν τρείς αλλοδαποί στην Αμαλιάδα που είχαν «αποψιλώσει» στάνες - Ποινή φυλάκισης 18 μηνών στον καθένα



 
Συνελήφθησαν αργά το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, στη Δαφνιώτισσα Ηλείας, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αμαλιάδας σε συνεργασία με Αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας, τρεις Βούλγαροι (δυο άνδρες και μια γυναίκα) σε βάρος των όποιων σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπής κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα στο πλαίσιο προληπτικών ελέγχων των αστυνομικών για τη διάπραξη αγροτικών κλοπών και ζωοκλοπών στη περιοχή εντοπίστηκαν οι τρεις αλλοδαποί να επιβαίνουν σε Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο και να μεταφέρουν είκοσι εννέα χάλκινες κουδούνες, μια βενζινοκίνητη γεννήτρια, μια χάλκινη ψεκαστήρα, διάφορα εξαρτήματα από τρακτέρ και μηχανήματα  καθώς και πολλά διαρρηκτικά εργαλεία
Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι οι τρεις δράστες, ενεργώντας από κοινού, λίγη ώρα πριν τον εντοπισμό τους είχαν μεταβεί σε στάβλο 53χρονου ημεδαπού σε αγροτική περιοχή της Δαφνιώτισσας Ηλείας όπου είχαν αφαιρέσει τα κλοπιμαία.
Το όχημα των τριών αλλοδαπών κατασχέθηκε ως μέσο τέλεσης αδικήματος ενώ όλα τα κλοπιμαία αποδόθηκαν άμεσα στον 53χρονο παθόντα.
Οι συλληφθέντες οδηγηθήκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας ο οποίος τους παρέπεμψε ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αμαλιάδας από το όποιο καταδικαστήκαν σε ποινή φυλάκισης ύψους 18 μηνών ο καθένας.
patrisnews.com

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ