Ηλεία: Υπό το μηδέν ο υδράργυρος το πρωί της Πέμπτης – Πάγωσε η περιοχή της Ωλένης με -2,4οC και τουλάχιστον 8 ώρες παγετού

pagetos

Δείτε τις θερμοκρασίες που κατέγραψαν οι μετεωρολογικοί σταθμοί του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών

Με τον υδράργυρο υπό το μηδέν ξημέρωσε το πρωί της Πέμπτης 12 Δεκεμβρίου στο σύνολο σχεδόν της Ηλείας. Κατά τόπους στα πιο εσωτερικά του νομού ο παγετός ήταν ισχυρός. 

Στην περιοχή της Ωλένης από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης έως το πρωί της Πέμπτης το θερμόμετρο για τουλάχιστον 8 ώρες κυμαινόταν υπό το μηδέν!

Για σήμερα Πέμπτη 12/12 περιμένουμε ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία το πρωί, 0 με 1oC στα πεδινά, -3 με -2oC στα εσωτερικά πεδινά και ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι 13 με 14oC στα πεδινά, 7 με 8oC στα ημιορεινά - ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο βόρειοι - βορειοδυτικοί έως ισχυροί 6 μποφόρ.
Επικίνδυνοι οι δρόμοι των εσωτερικών πεδινών και ημιορεινών-ορεινών περιοχών του νομού με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από -2 έως -1 βαθμούς Κελσίου.

Πάμε να δούμε τι κατέγραψαν οι μετεωρολογικοί σταθμοί του δικτύου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών στο νομό.

Ωλένη -2,4οC
Λάλα Φολόης -1,4oC
Αμαλιάδα -0,4oC
Ανδρίτσαινα -0,3oC
Βαρθολομιό -0,3oC
Ζαχάρω +0,1oC Αρχ.Ολυμπία +0,2oC
Πύργος +1,8oC 
ilialive.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ