Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Ηλεία: Διατηρείται ο καλός καιρός - Ηλιοφάνεια και πρωινός τοπικά παγετός – Αναλυτική πρόγνωση


anomvriaΚαμία μεταβολή στον καιρό έως τις παραμονές των Χριστουγέννων

Οι υψηλές πιέσεις στην περιοχή μας θα διατηρηθούν έως τουλάχιστον τις αρχές της νέας εβδομάδας, παραμονές Χριστουγέννων. Καμία μεταβολή στον καιρό λοιπόν έως και την Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου, ηλιοφάνεια και τοπικά παγετός τις πρωινές ώρες. 

Όσον αφορά τον καιρό των Χριστουγέννων προγνωστικά είναι νωρίς και θα χρειαστεί να περιμένουμε μια - δυο μέρες ακόμα για να δούμε με σχετική ασφάλεια τoν καιρό. 
 
Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:
 
 
Την Πέμπτη 19/20 και την Παρασκευή 20/12 περιμένουμε λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία το πρωί, 3 με 4oC στα πεδινά, -1 με 0oC στα εσωτερικά πεδινά και ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι 14 με 15oC στα πεδινά, 8 με 9oC στα ημιορεινά - ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο ασθενείς μεταβλητοί. 

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, το Σαββατοκύριακο 21-22/12 θα επικρατήσουν όμοιες καιρικές συνθήκες, ηλιοφάνεια, θερμοκρασία τοπικά -1 το πρωί και έως 15 βαθμούς το μεσημέρι. Άνεμοι γενικά ασθενείς. 
 
Νεότερα στοιχεία για τον καιρό στις τακτικές προγνώσεις στο ilialive.gr. Μπορείτε να βλέπετε τον καιρό της χώρας μας, σε πραγματικό χρόνο, από 470 και πλέον μετεωρολογικούς σταθμούς σε ολόκληρη την Ελλάδα στην ιστοσελίδα μας metar.gr.
 
Πρόγνωση καιρού Θεόδωρος Κονδύλης 
 ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...