Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Δράμα… ο Ολυμπιακός

Δράμα… ο Ολυμπιακός

Αγνώριστοι οι «ερυθρόλευκοι», έχασαν με 75-69 στη Δράμα

Ένας κακός Ολυμπιακός, επηρεασμένος από τις απουσίες Σπανούλη και Πέτγουεϊ, πιθανώς και από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο, γνώρισε ήττα-σοκ από τον ΚΑΟΔ στη Δράμα με 75-69 για την ενδέκατη αγωνιστική της Α1.

Πλέον στους «ερυθρόλευκους» δεν αρκεί ούτε νίκη στο ΟΑΚΑ στο ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής για να πάρουν την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο, αφού θα χρειαστούν πέρα από αυτή ένα ακόμη στραβοπάτημα του Παναθηναϊκού. Για την ώρα, δε, είναι τρίτοι, πίσω και από τον Πανιώνιο.

Εξαιρετικοί και καλά διαβασμένοι οι γηπεδούχοι, έκαναν άλμα για παραμονή και βλέπουν οκτάδα με κορυφαίους τους Μπράουν και Μπάβτσιτς που είχαν 25 και 19 πόντους αντίστοιχα. Πολλά λάθη (16), αστοχία στα τρίποντα (4/21) και χαμένα ριμπάουντ (18 επιθετικά ο ΚΑΟΔ) συνέθεσαν το τρίπτυχο της κακής εικόνας των Πειραιωτών, που επιχείρησαν στο φινάλε μία μεγάλη ανατροπή, αλλά αυτή τη φορά δεν τα κατάφεραν.

Το ματς

Ήττα σοκ υπέστη ο Ολυμπιακός στην Δράμα από τον ΚΑΟΔ με 75-69. Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν απελπιστικά κακοί και άστοχοι με αποτέλεσμα να πέσουν θύματα της έκπληξης της χρονιάς και να χάσουν κατά πολύ μεγάλο ποσοστό την πρωτιά της κανονικής περιόδου.

Οι ψυχωμένοι παίκτες του ΚΑΟΔ είχαν ως μπροστάρη στον εκπληκτικό Μπράουν με 25 πόντους και πίσω του τον Μπάβτσιτς με 19 πόντους και 9 ριμπάουντ. Από την πλευρά του Ολυμπιακού Σλούκας και Λοτζέσκι πάλεψαν περισσότερο.

Οι Δραμινοί μπήκαν πολύ δυνατά από την αρχή στον αγώνα, αποφασισμένοι να διεκδικήσουν τη νίκη και να δείξουν στον Ολυμπιακό ότι δε θα είναι ένας εύκολος αντίπαλος. Αν και οι Πειραιώτες προηγήθηκαν με έξι (14-20) στην πρώτη περίοδο, οι παίκτες του Νέναντ Μάρκοβιτς δεν κατέθεσαν τα όπλα. Αντεπιτέθηκαν, προηγήθηκαν 34-32 με γκολ-φάουλ του Μπάβτσιτς και έκλεισαν το ημίχρονο μπροστά με 37-36 με τρίποντο του Μπράουν.

Στο τρίτο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο σοβαροί και με τρίποντο του Παπαπέτρου έφτασαν στο +6 (48-54). Όμως η τέταρτη περίοδος ανήκε αποκλειστικά στους Δραμινούς. Έφτασαν με οδηγό τον Μπράουν να προηγούνται με 71-62 τρία λεπτά πριν το τέλος και παρότι ο Ολυμπιακός πλησίασε στους τέσσερις, 73-69, στα 33’’ πριν τη λήξη, δεν μπόρεσε να κάνει την ανατροπή και η έκπληξη ολοκληρώθηκε.

Δεκάλεπτα: 16-20, 37-36, 55-58, 75-69.

ΚΑΟΔ: Σλαφτσάκης 4(5 ριμπ), Τζόουνς 4 (4 ριμπ), Στίγκερς 6 (3 ριμπ), Μπράουν 25 (3 ριμπ), Βον 9 (5 ριμπ), Μάρκοβιτς 7 (10 ριμπ), Σπυριδωνίδης 1, Μπάβτσιτς 19 (9 ριμπ).

Ολυμπιακός: Λο, Ντάνστον 6 (6ριμπ), Περπέρογλου 12, Παπαπέτρου 3 (1), Σλούκας 10, Σίμονς 6 (8ριμπ), Λοτζέσκι 17 (1οριμπ), Μπέγκιτς, Πρίντεζης 3 (1), Μάντζαρης 10 (2), Κατσίβελης 2.

Διαιτητές: Αφεντουλίδης, Ταβουλαρέας, Νικολούλης

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...