Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Ηλεία: Βράβευσαν τους νέους φοιτητές σε Τραγανό και Βαρθολομιό!


 
Την επιτυχία των νέων φοιτητών του Τραγανού επιβράβευσε το βράδυ της Πέμπτης ο δήμος Πηνειού σε μια λιτή εκδήλωση που διοργάνωσε το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του δήμου στο δημαρχείο του Τραγανού.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με σύντομη ομιλία από την πρώην διευθύντρια του Γυμνασίου Τραγανού κα. Ανδριάνα Μαγγίνα, η οποία, εκτός από την προσπάθεια, την επιτυχία και τις μελλοντικές προοπτικές των νέων φοιτητών αναφέρθηκε και στο κοινωνικό φροντιστήριο του δήμου, στο οποίο μάλιστα προσέφερε και τις υπηρεσίες της.
Στη συνέχεια, οι επίσημοι προσκεκλημένοι της εκδήλωσης κλήθηκαν στο βήμα να βραβεύσουν τους νέους φοιτητές οι οποίοι είναι οι: Αρχοντία Ελένη Γιαννακοπούλου, Γεώργιος Χουσάκης, Θεόδωρος Φουντάς, Διονυσία Καραγιάννη, Ανδριάνα Κονταλή, Αγγελική Παρασκευοπούλου, Γεώργιος Πανουτσόπουλος και Σταύρος Χρυσανθακόπουλος.
Η εκδήλωση έκλεισε με την βράβευση των καθηγητών του κοινωνικού φροντιστηρίου.

Επιβράβευσαν την επιτυχία και στο Βαρθολομιό!

Το μέλλον του τόπου, τους νέους φοιτητές από το Βαρθολομιό, βράβευσε το βράδυ της Πέμπτης, σε μια λιτή αλλά συγκινητική εκδήλωση, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου Βαρθολομιού ο δήμος και το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του δήμου Πηνειού.
Τους μαθητές συνεχάρη με μια συγκλονιστική και άκρως συγκινητική ομιλία η καθηγήτρια του Λυκείου Βαρθολομιού κα. Ανίτα Λάκκα, ενώ σύντομο χαιρετισμό απεύθυναν ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του δήμου κ. Δημήτρης Βασιλόπουλος και ο πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης π. Φιλάρετος Σπανόπουλος.
Στη συνέχεια, οι επίσημοι προσκεκλημένοι της εκδήλωσης κλήθηκαν να απονείμουν τον αναμνηστικό έπαινο στους νέοι φοιτητές οι οποίοι είναι οι: Ελένη Αγαλιανού, Σοφία Αρβανίτη, Νικόλαος Βούρτσης, Αντώνιος Βούτος, Ελένη και Μαρίνια Βύνια, Νικόλαος Δάμας, Γεώργιος Θεοδωρόπουλος, Γεωργία Μαρινοπούλου, Κωνσταντίνος Μουτσάι, Ιωάννης Μπουγιουκλής, Νικόλαος Μπράβος, Ανδρέας Μπράτης, Διονύσιος Μπράτης, Βασίλειος και Παναγιώτης Πετρόπουλος, Πολυτίμη Πουλή, Στεφανία Τεμπέλη, Κερασούλα Χαλικιοπούλου, Θεοδοσία Αρβανίτη, Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος, Αφροδίτη Κοκκορίνου και Κυριάκος Τρυφωνόπουλος.
Στο τέλος της εκδήλωσης βραβεύτηκαν και οι καθηγητές που προσέφεραν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους στο κοινωνικό φροντιστήριο του δήμου.
Στάθης Πουλιάσης
(Stathispatris@Yahoo.com)
petrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...