Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Με κόσμο το «τριφύλλι» στη Λειβαδιά


Εισιτήρια για το ματς της Τετάρτης εξασφάλισε ο «Παναθηναϊκός»

Με τον κόσμο του στο πλευρό του θα αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός στο εκτός έδρας ματς κόντρα στο Λεβαδειακό για την 16η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, αφού η «πράσινη» ΠΑΕ εξασφάλισε εισιτήρια για την αναμέτρηση της Τετάρτης.

Για το λόγο αυτό η ΠΑΕ Παναθηναϊκός προχώρησε σε ανακοίνωση για τα εισιτήρια, αλλά και για τα μέτρα τήρησης της τάξης που θα ακολουθηθούν από το «τριφύλλι».

Η ανακοίνωση της «πράσινης» ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, ενημερώνει, όπως υποχρεούται από την Απόφαση για τα μέτρα τήρησης της τάξης εν όψει του εκτός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό, για τα ακόλουθα:

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ζήτησε και πήρε εισιτήρια για τους φιλάθλους της.

Τα εισιτήρια αντιστοιχούν στις θύρες 6, 5VIP και 5 του γηπέδου.

Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 17:30 την ημέρα του αγώνα.

Οι φίλαθλοι καλούνται να προσέλθουν στο γήπεδο μεμονωμένα, χρησιμοποιώντας κατά κύριο λόγο τα ΜΜΜ.

Θα πραγματοποιηθούν αυστηροί προέλεγχοι στους φιλάθλους, σε ζώνες περιμετρικά του Γηπέδου, ώστε να αποκλεισθεί η μεταφορά εντός της εγκατάστασης απαγορευμένων ή άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς και η πρόσβαση όσων τυχόν θα στερούνται εισιτηρίων.

Θα αποκλεισθεί η πρόσβαση και η είσοδος στο Γήπεδο φιλάθλων που θα βρίσκονται σε προφανή κατάσταση μέθης ή υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε φίλαθλο φέροντα πανό ή πλακάτ με προκλητικό ή υβριστικό περιεχόμενο.

Οι φίλαθλοι που θα προσέλθουν για την παρακολούθηση του εν λόγω αγώνα πρέπει να φέρουν μαζί τους Αστυνομική Ταυτότητα ή Διαβατήριο πέραν του εισιτηρίου που θα κατέχουν».

Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...