Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Το 4-0 φέρνει… ανάσες


Με αρκετές απουσίες θα ταξιδέψει η αποστολή του Ολυμπιακού στην Τρίπολη

Με στόχο τη νίκη και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας θα ταξιδέψει στην Τρίπολη η αποστολή του Ολυμπιακού για τον αυριανό αγώνα με τον Αστέρα.

Οι Πειραιώτες έχουν το υπέρ τους 4-0 του πρώτου αγώνα και ο επαναληπτικός έχει αποκτήσει διαδικαστικό χαρακτήρα.

Για αυτό τον λόγο ο Μίτσελ αποφάσισε να ξεκουράσει αρκετούς ποδοσφαιριστές, όπως οι  Ρομπέρτο, Μανιάτης, Σαβιόλα, Σάμαρης και Μανωλάς, ενώ οι Τόρες, Σιόβας και Ολαϊτάν είναι τραυματίες.

Την αποστολή απαρτίζουν οι Κάρολ, Μέγιερι, Μπονγκ, Ντομίνγκεζ, Φουστέρ, Χολέμπας, Ιμπαγάσα, Μασάντο, Μήτρογλου, Εντινγκά, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Πελέ, Σαλίνο, Σέποβιτς, Βέργος, Βούρος και Βάις.

Στα της προπόνησης, το βάρος έπεσε στην τακτική και την ανάπτυξη του παιχνιδιού. Ο Ισπανός τεχνικός έβαλε νωρίτερα τους «ερυθρόλευκους» να δουλέψουν και στα τελειώματα των φάσεων. Στη συνέχεια, έπαιξαν διπλό, στα 3/4 του γηπέδου, ενώ ολοκλήρωσαν με στημένες φάσεις (κόρνερ συγκεκριμένα).

Εν τω μεταξύ, ο Μιγκέλ Τόρες συμμετείχε στο μεγαλύτερο κομμάτι της προπόνησης και στη συνέχεια έκανε ατομικό αερόβιο πρόγραμμα. Από την πλευρά του, ο Ολαϊτάν ακολούθησε αερόβιο πρόγραμμα στο γήπεδο.

Η κατάσταση του Νιγηριανού δεν είναι σοβαρή, όμως το ιατρικό επιτελείο συνέστησε στον Μίτσελ να τον προφυλάξει.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...