Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

ΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΕΤΗΣΙΟΥ ΧΟΡΟΥ ΜΑΣ ...Ξ Ε Κ Ι Ν Η Σ Α Ν !!!!!



Ο σύλλογος Νεοχωριτών Ηλείας Αθήνας έκανε δυνατό ξεκίνημα ..
Με το που συστάθηκε σε σώμα και έβγαλε προεδρείο δεν σταμάτησε εκεί .
Δεν απονεμήθηκαν οι τίτλοι ,για δούμε ποιος θα είναι πρόεδρος ή αντιπρόεδρος ή γραμματέας κ.ο.κ
Τα μέλη του ΔΣ ανεξαρτήτως τίτλου δουλεύουν εξίσου ομαδικά και προπάντων συλλογικά ..
Καταρχήν ορίσαμε ημερομηνία διεξαγωγής του ετησίου χορού μας που θα είναι

                ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014
Σας κάνουμε γνωστή την ημερομηνία του χορού μας ,για να έχεται την ευκαιρία να προγραμματίσετε ότι τυχόν σας τύχει  και να υπάρχει μόνο μια σκέψη για εκείνη την ημέρα ,ότι σαν ΝΙΧΩΡΙΤΕΣ είμαστε υποχρεωμένοι και εφόσον αγαπάμε το χωριό μας και εκτιμάμε τον κόπο και την δουλειά  των μελών του συλλόγου μας ( και σας διαβεβαιώνουμε ότι η δουλειά της διοργάνωσης είναι πολύ  επίπονη ,με κατανάλωση πολύ χρόνου από την προσωπική  ζωή των μελών ,αρκετό τρέξιμο,άγχος  και κυρίως χωρίς προσωπικό όφελος ) θα πρέπει να μην τοποθετήσουμε πάνω από τον σύλλογο και την μοναδική εκδήλωσή του οτιδήποτε άλλο ...Μια φορά γίνεται αυτό ...
Τέτοιου είδους συγκεντρώσεις που διοργανώνει ο σύλλογος είναι όλες κι όλες 2 ( Γενική συνέλευση -κοπή πίτας - εκλογές  και 2ο Ετήσιος χορός) Μας λυπεί το γεγονός της αποχής συχωριανών από τέτοιου είδους εκδηλώσεις .
Η ανταμοιβή του κόπου των μελών του ΔΣ που εσείς τους δείξατε εμπιστοσύνη με το να σας αντιπροσωπεύσουν ,είναι η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ και η συμμετοχή σας ...
Για να μην μακρυγορούμε ..
Σας ενημερώνουμε ότι :η ημερομηνία της εκδήλωσης είναι η Παρασκευή 21-2-14 ..,'οσο για το κέντρο διασκέδασης θα ανακοινωθεί με νεότερη ανάρτηση όταν θα αποφασιστεί ανάμεσα σε αυτά που ήδη έχουμε εντοπίσει και στα υπόλοιπα που θα βρούμε.
Μέχρι στιγμής έχουμε εντοπίσει περίπου 12 κέντρα διασκεδάσεων και αναζητάμε  το καλύτερο περιβάλλον την κατάλληλη μουσική ,το πλούσιο μενού και κυρίως την συμφέρουσα τιμή από άποψη οικονομικής προσφοράς .Βρήκαμε κέντρα  πολλά που απορρίψαμε γιατί δεν πληρούσαν τους όρους που θέσαμε ,βρήκαμε κέντρα πάρα πολύ καλά αλλά η τιμή προσφοράς ήταν απλησίαστη για τα οικονομικά μας ...Εμείς συνεχίζουμε να ψάχνουμε και να είστε σίγουροι ότι θα βρούμε το καλύτερο και η βραδιά θα σας μείνει αξέχαστη ..Στόχος μας είναι να σας φέρουμε κοντά στον σύλλογο και να διασκεδάσουμε όλοι μαζί .
Αισιόδοξα τα μηνύματα που παίρνουμε όταν μας ρωτάτε για τον χορό και μας γεμίζεται με αισιοδοξία με την καταφατική σας απάντηση στην συμμετοχή σας .
Δουλεύουμε πυρετωδώς για να κάνουμε μια διοργάνωση και ένα γλέντι που θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο ...Ελπίζουμε με την δική σας βοήθεια και με την μεγάλη συμμετοχή σας!!!
Η ανακοίνωση του κέντρου Διασκεδάσεως θα γίνει γνωστή στην αρχή της άλλης εβδομάδας με νεότερη ανάρτηση ...
Ένα ωραίο τραγούδι λέει ''ΜΗΝ ΜΕ ΟΝΕΙΡΕΥΤΕΙΣ ΜΗΝ ΡΩΤΑΣ ΑΝ ΖΩ  ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΑΓΑΠΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ ΄΄..και εμείς σαν σύλλογος θέλουμε να μας αγαπάτε και να είστε ..ΕΔΩ ..ΜΑΖΙ ΜΑΣ ...ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ !!!!
                                      Εκ του ΔΣ
του συλλόγου Νεοχωριτών Μυρτουντίων Ηλείας εν Αθήναι 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...