Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Ηλεία: "Ζεσταίνονται" τα τρακτέρ στη Μαραθιά - Κινητοποίηση στη ΔΟΥ Πύργου την Τρίτη


mploko1.JPG

Στους δρόμους οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι του νομού για το νέο καθεστώς φορολόγησης

Εβδομάδα κινητοποιήσεων ξεκινά σήμερα στην Ηλεία για τους αγρότες και κτηνοτρόφους με αιχμή το νέο καθεστώς φορολόγησης των αγροτών και της τήρησης βιβλίων εσόδων - εξόδων.
Τόπος συγκέντρωσης των αγροτών με αγροτικά μηχανήματα και τρακτέρ, έχει ορισθεί ο κόμβος της Μαραθιάς στην Ε. Ο Πύργου – Πατρών.

Το διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ηλείας, βρισκόταν χθες σε περιοδεία στα χωριά για ενημέρωση και κάλεσμα των αγροτών σε συσπείρωση και αγώνα διαρκείας ενάντια στα μέτρα εξόντωσης της μικρομεσαίας αγροτιάς.

Ο  Αγροτικός Σύλλογος Αμαλιάδας, ο Σύλλογος Κτηνοτρόφων του νομού κ.α  είναι μεταξύ αυτών που έχουν δηλώσει συμμετοχή σε αυτές τις δυναμικές κινητοποιήσεις, οι οποίες σημειωτέον παίρνουν μορφή πανελλαδική καθώς ανάλογες συγκεντρώσεις έχουν αποφασίσει οι αγροτικοί σύλλογοι σε όλη τη χώρα.  

Η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ηλείας, εξάλλου διοργανώνει συγκέντρωση αγροτών στη Δ.Ο.Υ. Πύργου αύριο Τρίτη 21 Ιανουαρίου, ενώ παρόμοια συγκέντρωση – αποκλεισμός των Δ.Ο.Υ σε πανελλαδικό επίπεδο, αναμένεται να γίνει την προσεχή Παρασκευή.

Οι αγρότες απηύθυναν κάλεσμα όχι μόνον στους συναδέλφους τους, αλλά και στους πολίτες της Ηλείας να συνταχθούν μαζί τους και  με μαζικές κινητοποιήσεις να εκφράσουν την αντίθεσή τους  στην ασκούμενη αντιλαϊκή πολιτική, που πλήττει κάθε λαϊκή οικογένεια.
 ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...