Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

Τραγανό: Συλλήψεις για φρουτάκια την προπαραμονή της Πρωτοχρονιάς


froutakia1Συνελήφθη ιδιοκτήτης καταστήματος και ένας θαμώνας – παίκτης - Κατασχέθηκε ηλεκτρονικός υπολογιστής με "φρουτάκια"

Συνεχίζονται οι στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι για την καταπολέμηση του παράνομου τζόγου κατά τη διάρκεια των εορτών, στη Δυτική Ελλάδα.

Συνελήφθησαν το απόγευμα της Δευτέρας, στο Τραγανό Ηλείας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας, ένας 49χρονος ημεδαπός, ιδιοκτήτης καταστήματος και ένας 34χρονος Βούλγαρος θαμώνας σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομα τυχερά παίγνια.

Ειδικότερα, χθες (30-12-2013) αργά το απόγευμα, σε έλεγχο που ενήργησαν οι αστυνομικοί, σε καφέ μπαρ του 49χρονου, στο Τραγανό, βρήκαν σε λειτουργία έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή, στον οποίο είχε εγκατασταθεί πρόσθετο λογισμικό πρόγραμμα διεξαγωγής τυχερών παιγνίων.

Συνελήφθη ο 49χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος και ο 34χρονος θαμώνας, ο οποίος συμμετείχε ως παίκτης, ενώ κατασχέθηκε ο ηλεκτρονικός υπολογιστής.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας.

Επισημαίνεται ότι οι έλεγχοι, από τις Αστυνομικές Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, για την αποτροπή διεξαγωγής παράνομων τυχερών παιχνιδιών σε όλη τη διάρκεια των εορτών θα συνεχιστούν αμείωτα,.
 ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...