Βροχερό το meteoποδαρικό του 2014 στην Ηλεία


lampia

Χιόνισε ελαφρώς στις κορυφές της Λαμπείας

Ελαφρά πασπάλα χιονιού στις κορυφές της Λαμπείας, στον Ερύμανθο και λίγες ασθενείς βροχές, το meteoποδαρικό του 2014 στην Ηλεία!

Την Πέμπτη 2/1, την Παρασκευή 3/1 και το Σάββατο 4/1 περιμένουμε λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία το πρωί, 5 με 6oC στα πεδινά, 2 με 3oC στα εσωτερικά πεδινά και ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι 15 με 16oC στα πεδινά, 10 με 11oC στα ημιορεινά - ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο από βόρειες γενικά διευθύνσεις έως σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

Βαθμιαία επιδείνωση αναμένεται από την Κυριακή 5/1 με σημαντική κακοκαιρία να επικρατεί ανήμερα των Φώτων.
 
Νεότερα στοιχεία για τον καιρό στις τακτικές προγνώσεις στο ilialive.gr. Μπορείτε να βλέπετε τον καιρό της χώρας μας, σε πραγματικό χρόνο, από 490 και πλέον μετεωρολογικούς σταθμούς σε ολόκληρη την Ελλάδα στην ιστοσελίδα μας metar.gr.
 
Δείτε ζωντανή εικόνα από την Ηλεία μέσα από τις εννέα διαδικτυακές μετεωρολογικές κάμερες του metar.gr: http://www.metar.gr/camera/ilias/
 
Καλή Χρονιά!
Θεόδωρος ΚονδύληςΥπεύθυνος Αυτόματων Μετεωρολογικών Σταθμών
Ηλείας & Ζακύνθου Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ