Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

ΔΥΟ ΝΙΧΩΡΙΤΙΣΣΕΣ ΕΤΟΙΜΕΣ ΝΑ ΑΝΑΙΒΟΥΝ ΣΤΟ ΒΑΘΡΟ ...




'Εχοντας νωπές ακόμα τις δάφνες από τις επιτυχίες των  τελευταίων αγώνων  ,δύο ΝΙΧΩΡΙΤΙΣΣΕΣ
ρίχνονται στην μάχη των αγώνων το επόμενο Σαββατοκύριακο (1-2 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014) στο πανελλήνιο πρωτάθλημα TAEKWONDO ΕΦΗΒΩΝ ΝΕΑΝΙΔΩΝ που θα γίνει στα Μέγαρα Αττικής.
Πρόκειται για την
17χρονη  

 



Μαρία Κων.Αρβανιτάκη 

κόρη του Κώστα Αρβανιτάκη και της Νιχωρίτισσας Ράνιας  Γκολφ.Στεφανοπούλου 





















και την 16χρονη Βασιλική Ιωαν.Στριγά












Οι νεάνιδες πλέον ,Νιχωρίτισσες αθλήτριες την Κυριακή 2-3-14 (κατά πάσα πιθανότητα ανάλογα με την κλήρωση των αγώνων ) ρίχνονται στην μάχη των αγώνων με στόχο την κατάκτηση της μεγάλης διάκρισης που είναι το μετάλλιο ,αλλά και για την πρόκρισή τους στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα .
Με την κατάκτηση πρώτης θέσης αμέσως οι αθλήτριες εκτός από την κατάκτηση του ΧΡΥΣΟΥ ΜΕΤΑΛΛΙΟΥ εξασφαλίζουν και θέση  στην ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ .

Φυσικά μια τέτοια επιτυχία δεν σταματά εδώ.

Αυτή η  επιτυχία θα τους δώσει μεγαλύτερη μοριοδότηση εν όψη πανελλαδικών εξετάσεων επί τοις %..
Ήδη η Μαρία Αρβανιτάκη όταν βγήκε πρώτη στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που έγινε το 2011 στο Λεωνίδιο έχει πάρει το 10% και η

Βασιλική Στριγά με την κατάκτηση της Τρίτης θέσης στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα του 2012 στο Κερατσίνι έχει εξασφαλίσει το 7%.

Στόχος λοιπόν και των δύο πρωταθλητριών είναι η εισαγωγή στην ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ..

Αλλά και το υψηλότερο βάθρο με την κατάκτηση μεταλλίου ..

Επί 2 μήνες οι προπονήσεις είναι εξαντλητικές ,επίπονες και κουραστικές .Αξίζει όμως αυτό το πρόγραμμα γιατί ο στόχος είναι μεγάλος .

Υπό την επίβλεψη του δάσκαλου της σχολής των επιτυχιών  TAEKWONDO Κου Σπύρου Παπαδημητρίου στο Κερατσίνι και με μεγάλη προσπάθεια από τις Νιχωρίτισες ,ελπίζουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα .

Υπενθυμίζουμε ότι φέτος οι Νιχωρίτισες αθλήτριες κλείνουν 12 χρόνια στον χώρο του Αθλητισμού ...
Όλο το Νεοχώρι ελπίζει και εύχεται στην 
ΜΑΡΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ και την ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΤΡΙΓΑ 
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...