Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Μετά τον Ντουντού παίρνει και Νούνιεζ ο ΟΦΗ


Μετά τον Ντουντού παίρνει και Νούνιεζ ο ΟΦΗ
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Στο Ηράκλειο βρίσκεται από τη Δευτέρα ο Λιονέλ Νούνιεζ, ο οποίος έχει συμφωνήσει σε όλα με τον ΟΦΗ και την Τρίτη αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας για ενάμισι χρόνο

 Τη μέρα που ένας πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, ο Ντουντού Σεαρένσε σκόραρε στο ντεμπούτο του με τον ΟΦΗ, δίνοντας του τη νίκη κόντρα στον Πανθρακικό με 1-0, ένας άλλος πρώην «ερυθρόλευκος» έφτανε στην Κρήτη, για να γίνει το νέο μέλος της ομάδας του Ηρακλείου.

Ο λόγος για τον Λιονέλ Νούνιεζ, που τα έχει βρει σε όλα με τον ΟΦΗ και αναμένεται να υπογράψει στην Τρίτη συμβόλαιο συνεργασίας 1,5 χρόνου με τους Κρητικούς. Να τονίσουμε πως ο Νούνιεζ είναι ανέτοιμος αυτή την στιγμή αγωνιστικά και θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να φτάσει σε καλό επίπεδο και να βοηθήσει.

Ο Αργεντινός επιθετικός, που αγωνίστηκε στους «ερυθρόλευκους» τη σεζόν 2007/, αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στη Τζοχόρ Νταρούλ. Την ίδια ομάδα όπου μεταγράφηκε προ καιρού ο Λουτσιάνο Φιγκερόα.

Μετά το πέρασμά του απ' την Ελλάδα, ο 29χρονος Νούνιεζ αγωνίστηκε στις Ιντεπετιέντε (δυο φορές), Μπούρσασπορ και Αρχεντίνος Τζούνιορς, ενώ στη Μαλαισία σκόραρε 23 γκολ (σε 25 συμμετοχές).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...