Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Ηλεία: 20άρισαν τα θερμόμετρα!


palouki

Εδραιώνεται η άνοιξη!

Βαθμιαία άνοδο παρουσιάζει ο υδράργυρος, στους 20 βαθμούς έφτασε την Παρασκευή. Σύμφωνα με τους μετεωρολογικούς σταθμούς του Εθν.Αστεροσκοπείου Αθηνών τους 20.5 oC έδειξε το θερμόμετρο στην πόλη του Πύργου και 20.2 στην Αρχ.Ολυμπία, τους 19 βαθμούς Κελσίου στις υπόλοιπες περιοχές. 

Πάντως, τις πρωινές ώρες το κρύο τοπικά είναι έντονο, κυρίως στα εσωτερικά πεδινά και ημιορεινά, +2.1οC έδειξε το θερμόμετρο το πρωί της Παρασκευής στην Ωλένη, +3.7 oC στο Λάλα Φολόης. 

 Το Σάββατο 15/3 περιμένουμε λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Η θερμοκρασία το πρωί, 7 με 8oC στα πεδινά, 3 με 4oC στα εσωτερικά πεδινά και ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι 18 με 19oC στα πεδινά, 14 με 15oC στα ημιορεινά - ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο γενικά ασθενείς.
 
Εδραιώνεται η άνοιξη, καμία μεταβολή στον καιρό δεν φαίνεται έως τα τέλη της επόμενης εβδομάδας. Η θερμοκρασία από την Δευτέρα σε περαιτέρω άνοδο, 22οC - 23oC. Κανένα πρόβλημα με τους ανέμους. 

Μετεωρολογική ενημέρωση Θεόδωρος Κονδύλης

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...