Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Παρέμβαση Δημάρχου Aνδραβίδας – Κυλλήνης Δημήτρη Αρβανίτη στον ΕΛΓΑ για αποζημιώσεις αγροτών


Παρέμβαση Δημάρχου Aνδραβίδας – Κυλλήνης Δημήτρη Αρβανίτη στον ΕΛΓΑ για αποζημιώσεις αγροτών
Παρέμβαση στον πρόεδρο του ΕΛΓΑ Κ. Βασίλη Έξαρχο έκανε με επιστολή του ο Δήμαρχος Ανδραβίδας- Κυλλήνης κ. Δημήτριος Αρβανίτης.
Μέσα από την επιστολή αυτή, ο Δήμαρχος κ. Αρβανίτης, ζητά την επίσπευση των διαδικασιών προκειμένου οι αγρότες να λάβουν τις αποζημιώσεις για τις ζημιές τις οποίες υπέστησαν οι Φθινοπωρινές καλλιέργειες από τις καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν την περιοχή στις αρχές του τρέχοντος χειμώνα.
«Αντιλαμβανόμενοι τη δεινή οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το σύνολο της κοινωνίας μας, κρίνουμε ως αναγκαία την επίσπευση των διαδικασιών, στο μέτρο που αυτό είναι δυνατό, προκειμένου οι παραγωγοί μέσα από τη διαδικασία των αποζημιώσεων να ανακουφιστούν οικονομικά», σχολίασε ο Δήμαρχος κ. Δημήτριος Αρβανίτης.
Το πλήρες κείμενο της επιστολής του Δήμαρχου Ανδραβίδας- Κυλλήνης κ. Δημήτριου Αρβανίτη προς τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Βασίλη Έξαρχο, έχει ως εξής:
«Βασική πηγή εισοδήματος για την συντριπτική πλειοψηφία των δημοτών μας αποτελεί η καλλιέργεια της γης. Μέσα σε αυτό το οξύ οικονομικό περιβάλλον, πολλά νοικοκυριά στηρίζουν τη διαβίωσή τους στην αγροτική παραγωγή.
Οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες στις αρχές του τρέχοντος χειμώνα, είχαν ως αποτέλεσμα να πλήξουν σε σημαντικό βαθμό τις Φθινοπωρινές καλλιέργειες με δραματική συνέπεια οι αγρότες της περιοχής μας να υποστούν σοβαρές οικονομικές ζημιές.
Προκειμένου, λοιπόν, να δεχθούν έστω και μια προσωρινή ανακούφιση όλοι όσοι έχασαν την παραγωγή τους παρακαλώ πολύ όπως υποβοηθήσετε, ώστε να αποσταλούν στο συντομότερο δυνατό χρόνο τα πορίσματα των εκτιμη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...