Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Νέες αποκαλύψεις για τη σπείρα ναρκωτικών



Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τη δράση του πολυμελούς κυκλώματος με τα ναρκωτικά που εξάρθρωσε η Αστυνομία Ζακύνθου. Ποσότητες ηρωίνης και κάνναβης εντοπίστηκαν στην κατοχή του 29χρονου αλλοδαπού κρατουμένου στις φυλακές του Αγίου Ανδρέα στην Πάτρα, που εμπλέκεται στο κύκλωμα και τα ναρκωτικά βρέθηκαν μέσα στο κελί του!

Εν τω μεταξύ από το πρωί της Κυριακής οι συλληφθέντες ανέβηκαν τα σκαλιά του Δικαστηρίου και οδηγήθηκαν στον Ανακριτή Ζακύνθου για να απολογηθούν.
Μέχρι το βράδυ της Κυριακής, για τους δύο από αυτούς είχε ληφθεί απόφαση για προφυλάκιση και πρόκειται για δύο Αλβανούς. Για άλλους 9 αποφασίστηκε να αφεθούν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους. Επιπλέον αναμένεται να μεταβεί στη Ζάκυνθο και να την παραλάβει ο Εισαγγελέας η συμπληρωματική δικογραφία για τον 29χρονο που στο κελί του εντοπίστηκαν τα ναρκωτικά.

Στη φυλακή
Ποσότητες ηρωίνης και κάνναβης εντοπίστηκαν στην κατοχή του 29χρονου αλλοδαπού κρατουμένου στις φυλακές του Αγίου Ανδρέα στην Πάτρα, σε βάρος του οποίου είχε σχηματιστεί δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα από το Τμήμα Ασφαλείας Ζακύνθου για διακίνηση «σκληρών» ναρκωτικών.
Από την εξέλιξη της έρευνας της Ασφάλειας Ζακύνθου και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το πρωί στο κελί του 29χρονου από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών με τη συνδρομή σωφρονιστικών υπαλλήλων και την παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
Δέκα νάιλον συσκευασίες με ποσότητα ηρωίνης συνολικού βάρους 52,4 γραμμαρίων, έντεκα νάιλον συσκευασίες με ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 31,6 γραμμαρίων, δύο μαχαίρια συνολικού μήκους 20 εκατοστών και τρία κινητά τηλέφωνα.
Η συμπληρωματική δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 29χρονου θα διαβιβαστεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Πηγή: ermisnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...