Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΑΣ ...ο σύλλογος ,το έργο του και τα σχέδια του !!!!!


Σε 2 ημέρες πραγματοποιείται η εκδρομή του συλλόγου Νεοχωριτών Αθήνας.
Μια εκδρομή που όπως φαίνεται από τις πρώτες ενδείξεις  θα αφήσει εποχή ...
Και αυτό δεν το λέμε εμείς αλλά όλα αυτά  που παρουσιάζουμε κάθε φορά όταν ο σύλλογος μας ανακοινώνει τις αποφάσεις του και τα δικά του στοιχεία .
Έχουμε λοιπόν ...

Πληρότητα θέσεων από τις πρώτες ημέρες της ανακοίνωσης της εκδρομής .

Ποτέ ξανά δεν είχε ξαναπάρει ο σύλλογος λεωφορείο με μεγαλύτερη χωρητικότητα εκδρομέων (πούλμαν 58 θέσεων )

Καθημερινή ενημέρωση είτε τηλεφωνική ,είτε μέσω τακτικών ή άτυπων συνεδριάσεων μεταξύ των μελών του ΔΣ για λήψη αποφάσεων όσο αφορά την εκδρομή  .

Αν κατά την πάροδο των ημερών υπήρξε κάποια ακύρωση θέσης αμέσως αναπληρωνόταν από άλλον εκδρομέα.

Νέα πρόσωπα θα έρθουν στην εκδρομή και είμαστε σίγουροι ότι με αυτά που θα ζήσουν και θα απολαύσουν ...
Θα ενημερώσουν τα μέλη του ΔΣ ότι δεν θα το σκεφτούν καθόλου και θα ξανάρθουν .
Ως ενημέρωση όλων εσάς ..
Τα μέλη του ΔΣ βρίσκονται σε συνεχή επαγρύπνηση όσο αφορά τις εκδηλώσεις του συλλόγου και δεν παύουν να δουλεύουν ασταμάτητα για το κάθε ζήτημα για την κάθε απόφαση για την κάθε εκδήλωση ...Για παράδειγμα ,αν και η εκδρομή που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16 Μαρτίου 2014 ήταν από τις πρώτες ημέρες με πληρότητα συμμετοχής ,τα μέλη του ΔΣ δεν επαναπαύτηκαν και κόπιασαν για την καλύτερη οργάνωση και την καλύτερη εξυπηρέτηση και ευχαρίστηση των ατόμων που θα συμμετάσχουν ..
Έγινε μια τακτική συνεδρίαση και 2 άτυπα συμβούλια για λήψη αποφάσεων και για αλλαγή στο πρόγραμμα της εκδρομής με σκοπό να μην μείνει κανείς δυσαρεστημένος ....

Στα συμβούλια όχι μόνο υπήρχε απαρτία των μελών όπως βέβαια κάθε φορά ..αλλά και η δραστηριοποίηση ήταν μεγάλη ...Λήφθησαν αποφάσεις με πρώτο θέμα την εκδρομή αλλά και συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν θέματα με το τι έχει να κάνει στο άμεσο μέλλον ο σύλλογος Νεοχωριτών Αθήνας .

Την οργάνωση και την αρχηγία της εκδρομής την ανέλαβε η Έφορος του συλλόγου
η Κα Σούλα Αρβανίτη  που με την αμέριστη βοήθεια από όλα τα μέλη του συλλόγου έχει κάνει πραγματικά μια θαυμάσια οργάνωση χωρίς το παραμικρό ψεγάδι ...

Υπό την καθοδήγηση του προέδρου Κου Ζώη Χ Ζορμπά έχουν ληφθεί αποφάσεις που αφορούν τον Χωριό μας αλλά και την σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των συχωριανών .

Τα αποτελέσματα του ετήσιου χορού του συλλόγου ήταν ο αδιάψευστος μάρτυρας όσο αφορά οργάνωση , διασκέδαση ,συγκέντρωση των συχωριανών μας εδώ στην Αθήνα κέρδη από το χορό ...Το κέρδος για το σύλλογο ήταν αρκετά ικανοποιητικό από άποψης οικονομικής ..

Ένα κέρδος που όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα διατεθεί για φιλανθρωπικό σκοπό (βοήθεια προς τους συχωριανούς μας ),και για έξοδα των εκδηλώσεων που θα ακολουθήσουν .

Εκδηλώσεις που θα αφήσουν εποχή .πχ Το Πάσχα θα γίνει η καύση του Ιούδα ...αυτή η εκδήλωση για να πραγματοποιηθεί χρειάζεται αρκετά καλή  οργάνωση,οικονομική υποστήριξη και το κόστος θα είναι μεγάλο ...
Όλο λοιπόν αυτό το κόστος θα το επωμιστεί το ταμείο του συλλόγου .Ένα ταμείο που κρατά γερά τα ηνία και με κάθε με μεγάλη ασφάλεια η ταμίας του συλλόγου Κα Αυγουλά Ιωάννα .
Η εκδήλωση αυτή εκτός από κόστος θέλει και μεγάλη οργάνωση όπως προαναφέραμε  .
Την οργάνωση την έχει αναλάβει ο γραμματέας του συλλόγου Κος Γιάννης Γ.Στριγάς λόγω εμπειρίας 3χρόνων .
Ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Κος Κόλλιας Δ.Νικόλαος μαζί με τον γραμματέα έχουν δεσμευτεί να είναι οι διοργανωτές αυτής της αναβίωσης του δρώμενου και η εμπειρία τους στα περασμένα χρόνια θα αποτελέσει βασικό παράγοντα στην επιτυχία .

Μέσα στο εορταστικό Πασχαλιάτικο πρόγραμμα που έχει σκοπό ο σύλλογος να κάνει
μην ξεχνάμε ότι θα υπάρχει και η μεγάλη λαχειοφόρος του συλλόγου ...Ένα 7ημερο ταξίδι οδικώς για Κωνσταντινούπολη για ένα άτομο !!!

Προσφορά του ταξιδιωτικού γραφείου
MYSTAKIDIS TOURS...ΕΠΊΣΗΜΟΥ ΧΟΡΗΓΟΎ ΤΟΥ ΣΥΛΛΌΓΟΥ.

Όλα τα μέλη ΔΣ του συλλόγου
με πρωτεργάτες για την λαχειοφόρο την Κα Ψυχογιού Ασημίνα κ τον Κο Στριγά Δ. Γρηγόριο
 θα συνδράμουν για την οργάνωση της λαχειοφόρου αλλά και την πώληση των λαχνών έτσι ώστε να πραγματοποιηθούν αυτά που αποφασίστηκαν ..και μην ξεχνάμε αυτά που αποφασίστηκαν να γίνουν από τον σύλλογο είναι πολλά και με μεγάλο κόστος

Συνοδοιπόροι και άμεση βοήθεια θα υπάρχει ανα πάσα στιγμή από όλα τα μέλη του συλλόγου.

Στην γενική συνέλευση του Ιανουαρίου ο σύλλογος ανέφερε ότι στα άμεσα σχέδιά του είναι να τιμήσει τους μεγάλους ευεργέτες του χωριού μας ...

Το  θέμα αυτό απασχολεί κάθε φορά τα μέλη του ΔΣ .Δεν το αναφέρουν απλά ..Το αναφέρουν και παίρνουν συνεχώς αποφάσεις, θα γίνει πράξη και θα το καταφέρουν, αν οι συνθήκες το επιτρέψουν .

Για όλα αυτά που έχουν γίνει και τα έχετε δει ,αλλά και που θα γίνουν, το ΔΣ του συλλόγου μοχθεί και βρίσκεται σε συνεχή οργάνωση και επαγρύπνηση .Όλα τα μέλη του ΔΣ ενωμένοι με ομοψυχία συνεχίζουν το έργο αυτών που πριν 32 χρόνια ξεκίνησαν ...

Όσο για το ποιος είναι ο μεγάλος συνοδοιπόρος στο έργο του συλλόγου τον ξέρετε....!!!

Είστε όλοι εσείς οι Νιχωρίτες που μένετε στην Αθήνα αλλά και εσείς που μένετε στο χωριό μας που με την αμέριστη αγάπη και βοήθεια που παρέχεται με την παρουσία σας και την βοήθειά σας κάνουμε την σκέψη μας πραγματικότητα ...Αυτό διαμηνύουν όλα τα μέλη του ΔΣ.
Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ....
Ραντεβού στην εκδρομή μας την Κυριακή 16 Μαρτίου 2014 ώρα 07:45 πμ...
08:00πμ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 
εκ του ΔΣ του συλλόγου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...