Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Σαμαρέϊκά Βουπρασίας: Χτύπησαν και λήστεψαν ζευγάρι που κατέληξε στο νοσοκομείο


listeia2

Τους άρπαξαν 2800 ευρώ και κοσμήματα

Ελαφρά τραυματισμένοι στο νοσοκομείο του Ρίου νοσηλεύονται ένας 60χρονος άντρας και μια 40χρονη γυναίκα που έπεσαν θύματα ληστών το βράδυ του Σαββάτου, έξω από το σπίτι τους στα Σαμαρέϊκά της Βουπρασίας.

Οι δράστες ήταν δύο και φορούσαν κουκούλες, είχαν κρυφτεί κοντά στο σπίτι και όταν το ζευγάρι έφτασε και σταμάτησε έξω από αυτό, οι ληστές επιτέθηκαν. Αρχικά προσπάθησαν να ακινητοποιήσουν τον άντρα χρησιμοποιώντας σπρέι, κάτι που δεν κατάφεραν.

Έτσι στη συνέχεια άρχισαν να τον χτυπούν με το κοντάκι από το πιστόλι που έφεραν μαζί τους με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν στο κεφάλι. Στην πάλη μεταξύ των ληστών και των θυμάτων τους, τραυματίστηκε ελαφρά και η γυναίκα.

Οι ληστές άρπαξαν από το λαιμό του 60χρονου τρεις χρυσές αλυσίδες, ενώ στη συνέχεια άρχισαν να ψάχνουν την τσάντα της 40χρονης. Από εκεί πήραν το ποσό των 2500 ευρώ, το πορτοφόλι της που περιείχε περίπου 300 ευρώ και κοσμήματα μεγάλης αξίας. Οι δράστες μετά την επίθεση, έφυγαν περπατώντας μέσα στο δάσος.

Το ζευγάρι μετέφερε μαζί του – σύμφωνα με πληροφορίες – χρήματα και κοσμήματα αξίας, καθώς στο παρελθόν είχαν πέσει θύματα κλοπής στο σπίτι τους. Μετά το σοκ της επίθεσης, κατάφεραν να ειδοποιήσουν την Αστυνομία, που ξεκίνησε έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ το ζευγάρι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Ρίου.

Περισσότερα σε νεότερη ανάρτηση

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...