Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Βρέθηκε η 59χρονη στη Φολόη! (νεότερο)


Νεότερη ενημέρωση: Βρέθηκε πριν από λίγη ώρα η 59χρονη που αναζητούνταν στην περιοχή της Φολόης από το απόγευμα της Τετάρτης του Πάσχα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του patrisnews.com, η 59χρονη εντοπίστηκε σε κεντρικό δρόμο της περιοχής και είναι καλά στην υγεία της.

Περισσότερα σε νεότερη ανάρτηση



--------------------------------------
   Ολονύκτιες έρευνες για τον εντοπισμό για τον εντοπισμό 59χρονης γυναίκας που αγνοείτο από το απόγευμα  της Τετάρτης του Πάσχα, έκαναν Αστυνομία και Πυροσβεστική, στο χωριό Φολόη. 
   Σύμφωνα με πληροφορίες, η 59χρονη γυναίκα έφυγε από το σπίτι της χθες το απόγευμα, αλλά η πολύωρη απουσία της ανησύχησε τους οικείους της που ξεκίνησαν μόνοι τους να ψάχνουν να την βρουν, πηγαίνοντας σε περιοχές και σημεία που θα μπορούσε να βρίσκεται.
Οι προσπάθειές τους όμως απέβησαν άκαρπες και γύρω στις 9:00 το βράδυ, ο σύζυγος και τα παιδιά της ενημέρωσαν το Α.Τ Αρχαίας Ολυμπίας.
Δύο αστυνομικοί έφτασαν στην περιοχή ξεκινώντας τις έρευνες, ενώ ταυτόχρονα ο διοικητής Αντώνης Κούλης ζήτησε και τη συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
Δύο οχήματα από την Π.Υ Πύργου και το Π.Κ Αρχαίας Ολυμπίας με διασωστικό υλικό και πέντε άνδρες, με επικεφαλής τον προϊστάμενο του Π.Κ Λάμπρο Καπονικόλο άρχισαν να «χτενίζουν» την περιοχή, τόσο στα κτήματα της οικογένειας της 59χρονης όσο και στην ευρύτερη περιοχή και τα πιθανά μέρη και περιοχές που μπορεί να είχε περάσει η γυναίκα.
   Το σκοτάδι και το δύσβατο της αγροτικής περιοχής, έκαναν τις έρευνες ακόμα πιο δύσκολες, με την οικογένειά της και συγχωριανούς να αγωνιούν για την τύχη της άτυχης γυναίκας.
Ν.Σ
 patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...