Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Πανελλαδικό συνέδριο εμπόρων το απόγευμα στην Κυλλήνη


«Το μέλλον και η εκπροσώπηση του Ελληνικού Εμπορίου. Στρατηγική και προοπτικές για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις» είναι το θέμα του 3ου Συνεδρίου της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου που θα διεξάγεται από χθες το απόγευμα στην Ηλεία και συνεχίζεται και σήμερα, δίνοντας τη σκυτάλη, στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης της ΕΣΕΕ.

   Οι εργασίες του συνεδρίου, που θα φιλοξενείται στο Ξενοδοχείο Grecotel της Κυλλήνης, ξεκίνησαν χθες στις 5:30 το απόγευμα με καλωσόρισμα και ομιλία του προέδρου της ΕΣΕΕ Βασίλη Κορκίδη, δίνοντας το λόγο σε σημαντικούς ομιλητές, εκπροσώπους Ευρωπαϊκών Κοινωνικών Εταίρων και Φορέων και Ευρωπαίους Επιτρόπους, να αναπτύξουν τις εισηγήσεις τους και οι εργασίες θα συνεχιστούν σήμερα Σάββατο, με τον κ.Κορκίδη να κλείνει το συνέδριο παρουσιάζοντας τα συμπεράσματα.
  Σήμερα,  το απόγευμα , θα ξεκινήσουν οι εργασίες της Γενικής Συνέλευσης, που θα ολοκληρωθούν το μεσημέρι της Παρασκευής. Εξάλλου , χθες το πρωί, στον ίδιο χώρο, πραγματοποιήθηκε ημερίδα που διοργανώνεται, στο πλαίσιο του Συνεδρίου, από την Ομάδα των Εργοδοτών της Ευρωπαϊκής Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής, με τη συνεργασία της ΕΣΕΕ, με θέμα «Πρόσβαση των ΜΜΕ στην ευρωπαϊκή χρηματοδότηση: Τι μπορούμε να μάθουμε από την Ελλάδα;».
   Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Ηλείας Αθανάσιος Σκορδαλής, αναφέρθηκε στην μεγάλη επιτυχία διοργάνωσης του 3ου Συνεδρίου στην περιοχή μας, αφού θα συγκεντρώσει περισσότερους από 3.000 εκπροσώπους του εμπορικού κόσμου από όλη την Ελλάδα, και σημαντικούς ομιλητές, από τους οποίους αναμένεται να ληφθούν σημαντικές αποφάσεις για την πορεία του εμπορίου για την επόμενη δεκαετία. Μίλησε επίσης για την ευκαιρία που θα δοθεί στην Ηλεία από τους επισκέπτες, αφού εκτός των εργασιών που θα γίνονται στο ξενοδοχείο, προγραμματίζονται και επισκέψεις γνωριμίας με την Ηλεία, την ιστορία, τον πολιτισμό και τις ομορφιές της.
Ν.Σ
patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...