Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Και τώρα το Κύπελλο!


Αποφασισμένοι για πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας παρουσιάζονται στον Ολυμπιακό

Η φιέστα που θύμισε… Ολυμπιακούς Αγώνες ανήκει στο παρελθόν για τον Ολυμπιακό, ο οποίος στρέφει το ενδιαφέρον του στον επαναληπτικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Στόχος των Πειραιωτών είναι να κάνουν το νταμπλ για τρίτη συνεχόμενη φορά, ισοφαρίζοντας την επίδοση της δεκαετίας του ’50. Άλλωστε, από χθες το βράδυ ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια στους «ερυθρόλευκους».

Μετά το τέλος της φιέστας προσκάλεσε τους ποδοσφαιριστές και τα μέλη του προπονητικού επιτελείου στο εστιατόριο του Καραϊσκάκη και τους έκανε το τραπέζι σε ένα ευχάριστο και χαλαρό κλίμα.

Εν όψει του αγώνα στη Θεσσαλονίκη οι πρωταθλητές Ελλάδας παρουσιάζονται αποφασισμένοι να παλέψουν για τη νίκη και να πάρουν την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, ώστε στις 26 Απριλίου να πανηγυρίσουν το τρίτο συνεχόμενο νταμπλ επί εποχής Μαρινάκη.

Από την πλευρά του, ο Μίτσελ δοκίμασε κάποιους παίκτες για να δει την ετοιμότητά τους για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Ο τραυματισμός του Ερνάν Πέρες κατά τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου φάνηκε στην αρχή επιπόλαιος, όμως στη συνέχεια ακούστηκε ότι υπάρχουν φόβοι για ρήξη χιαστών. Εντός της ημέρας ο Παραγουανός μεσοεπιθετικός θα υποβληθεί εκ νέου σε εξετάσεις για να φανεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματος.

Τέλος, ο Μαρινάκης φέρεται να υποδέχθηκε θετικό τρόπο την πρόσκληση του Ιβάν Σαββίδη να παρακολουθήσουν μαζί τον ημιτελικό του Κυπέλλου, αν και δεν υπήρξε κάποιο επίσημο σχόλιο από την ΠΑΕ.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...