Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Ηλεία: Ταυτοποιήθηκε καλλιεργητής Ινδικής Κάνναβης


xasis

Επτά μήνες μετά τον εντοπισμό 50 δενδρυλλίων στο Βουπράσιο

Ταυτοποιήθηκαν μετά από έρευνα του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου τα πλήρη στοιχεία ενός ακόμα καλλιεργητή ναρκωτικών στην Ηλεία. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια ναρκωτικών σε βάρος ενός άνδρα, ηλικίας 44 ετών και ενός ακόμα ατόμου που φέρεται ως συνεργός τα στοιχεία ταυτότητα του όποιου δεν έχουν ακόμα εξακριβωθεί.

 Πριν επτά μήνες περίπου, στη δασική περιοχή Τραγάνι, στη Δάφνη Βουπρασίας, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, αξιοποιώντας στοιχεία και πληροφορίες, είχαν εντοπίσει πενήντα δενδρύλλια κάνναβης, ύψους2,5 μέτρωνπερίπου το καθένα, τα οποία ήταν ώριμα για συγκομιδή και κάτω από πλήρη φυσική κάλυψη την οποία παρείχε η χλωρίδα του δάσους.

 Από τα στοιχεία που είχαν προκύψει δεν είχε εντοπιστεί ο δράστης και τα δενδρύλλια είχαν εκριζωθεί και κατασχεθεί από τους αστυνομικούς. Από την πολύμηνη αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, οι αστυνομικοί εκμεταλλευόμενοι φυσικές και βιολογικές μεθόδους ταυτοποίησαν τα πλήρη στοιχεία του ενός καλλιεργητή ενώ οι αναζητήσεις για τον εντοπισμό του συνεργού του συνεχίζονται.

 Ο 44χρονος δεν συνελήφθη λόγω έλλειψης των προϋποθέσεων της αυτόφωρης διαδικασίας ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας.

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...