Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Θρήνος για την αυτοκτονία 26χρονου στον Πύργο

Ακόμα μια τραγωδία, που συνέβη το μεσημέρι της Δευτέρας στην πόλη του Πύργου, ήλθε να συμπληρώσει το «παζλ» των τραγικών περιστατικών που «χτύπησαν» την Ηλεία τις τελευταίες ημέρες. Ο χαμός ενός 26χρονου παιδιού από την πόλη του Πύργου, του Δημήτρη Βένδρα, έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στη μικρή γειτονιά όπου διέμενε ο νεαρός μαζί με την οικογένειά του.


Η είδηση του θανάτου του παλικαριού προκάλεσε σοκ στην κλειστή κοινωνία του Πύργου, καθώς οι γονείς του ήσαν αρκετά γνωστοί και αγαπητοί ενώ κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει το θλιβερό περιστατικό που θα εξελισσόταν τη Δευτέτα το μεσημέρι στο σπίτι της οικογένειας. Ο 26χρονος γεωπόνος, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, επέλεξε, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, να βάλει τέλος στη ζωή του.

Ένα τέταρτο μετά τις 2:30 το μεσημέρι, ο πατέρας του νεαρού αγοριού επέστρεψε στην οικία τους ύστερα από την επίσκεψή του στην αγορά. Η σύζυγός του βρισκόταν στην εργασία της και θα επέστρεφε λίγο αργότερα. Η εικόνα που αντίκρισε ο απροετοίμαστος πατέρας, δεν μπορεί να περιγραφεί με λέξεις. Στην άκρη του κρεβατιού του, ο 26χρονος γιος του, είχε πέσει νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος και δίπλα του η καραμπίνα με την οποία, όπως μαρτυρούν όλα, σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, είχε θέσει τέλος στη ζωή του.

Ο Δημήτρης Βένδρας ήταν ένα παιδί που δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα, ενώ πρόσφατα είχε ολοκληρώσει τις σπουδές του στη Γεωπονική, παίρνοντας με επιτυχία το πτυχίο του.
Κανείς δεν ξέρει τι τον ώθησε ή τι προκάλεσε την απόφασή του για την πράξη του και η είδηση αυτή προκάλεσε θλίψη σε ολόκληρη την κοινωνία του Πύργου. Ο νεαρός είχε έλθει το τελευταίο διάστημα από την Αθήνα, όπου διέμενε και ζούσε μαζί με τους γονείς του στο σπίτι τους στον Πύργο.
Patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...