Προφυλακιστέος ο 27χρονος για την απόπειρα δολοφονίας στη Ροβιάτα



Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας έγινε την Πέμπτη το πρωί η μεταφορά στο Δικαστικό Μέγαρο Αμαλιάδας του 27χρονου που κατηγορείται για την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του 47χρονου Διονύση Ντούρου στη Ροβιάτα τον Ιούνιο του 2010.

Η Αστυνομία είχε αποκλείσει από νωρίς το πρωί το δρόμο έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Αμαλιάδας και παρέμεινε κλειστός μέχρι την ολοκλήρωση της απολογίας του 27χρονου στην Ανακρίτρια Αμαλιάδας και την απομάκρυνσή του από τα Δικαστήρια. 
Νωρίτερα είχαν ερευνηθεί όλοι οι χώροι του Δικαστικού Μεγάρου, καθώς υπήρχαν φόβοι για τη σωματική ακεραιότητα του 27χρονου, ο οποίος ήδη εκτίει ποινή φυλάκισης, καθώς είχε καταδικαστεί για απλή συνέργεια στην δολοφονία του οπαδού του Παναθηναϊκού Μιχάλη Φιλόπουλου στην Παιανία το 2007.
Ο 27χρονος, που είχε μεταφερθεί κατά τον ίδιο τρόπο στο Δικαστικό Μέγαρο Αμαλιάδας και στις 21 Μαρτίου αλλά τότε είχε ζητήσει προθεσμία, απολογήθηκε κανονικά χθες και με σύμφωνη γνώμη Ανακρίτριας και Εισαγγελέως κρίθηκε προφυλακιστέος για την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας και επέστρεψε στις φυλακές.
Υπενθυμίζεται ότι η απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του Διονύση Ντούρου είχε γίνει το βράδυ της 9ης Ιουνίου 2010 στη Ροβιάτα, έξω από το καφενείο του πατέρα του. Ο 47χρονος είχε δεχθεί πυροβολισμούς στο κεφάλι και την κοιλιακή χώρα, από άτομο που επέβαινε σε μηχανή μεγάλου κυβισμού. Ο τραυματισμός του ήταν βαρύς και έμεινε για μεγάλο χρονικό διάστημα στο Νοσοκομείο και σε κέντρο αποθεραπείας.
Πέρυσι, έδωσε κατάθεση στην Αστυνομία στην οποία φέρεται ότι αναγνώρισε το δράστη της απόπειρας δολοφονίας σε βάρος του, στο πρόσωπο του 27χρονου.
Μ.Κ.
patrisnews.com

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ