Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Τίμησαν την Εργατική Πρωτομαγιά


Mε αρκετά δυναμική συγκέντρωση και πορεία τίμησαν την Εργατική Πρωτομαγιά οι φίλοι και τα μέλη του ΠΑΜΕ Ηλείας.
Λίγο μετά τις 10:30 συγκεντρώθηκαν στην κεντρική πλατεία του
Πύργου, όπου ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη Λαϊκή Συσπείρωση Πύργου Θανάσης Καραμπέτσος απηύθυνε στην κεντρική ομιλία του κάλεσμα στην εργατική τάξη να αντισταθεί στην κυβερνητική πολιτική και να διατρανώσει την αντίθεσή της στη διάλυση των εργασιακών δικαιωμάτων, τιμώντας την επέτειο της Εργατικής Πρωτομαγιάς.
Ο Θανάσης Καραμπέτσος κάλεσε τους εργαζόμενους να παλέψουν συλλογικά μέσα από το ΠΑΜΕ και το ΚΚΕ ώστε να μην καταργηθούν δικαιώματα και κοινωνικές κατακτήσεις του λαού που αποκτήθηκαν με θυσίες και αγώνες στο παρελθόν. Επίσης υπενθύμισε ότι δεν πρέπει να τρέφου αυταπάτες για «μαγικές» φιλολαϊκές λύσεις εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στη συνέχεια ακολούθησε πορεία έως το μνημείο Καλάκου στο παλαιό νοσοκομείο, όπου κατατέθηκαν στεφάνια, ενώ η πορεία συνεχίστηκε στις κεντρικές οδούς του Πύργου.
patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...