Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Ηλεία: Τοπικές βροχές το απόγευμα του Σαββάτου – Αναλυτική πρόγνωση


mpores

Άστατος ο καιρός τη νέα εβδομάδα

Αυξημένες νεφώσεις περιμένουμε το Σάββατο οι οποίες θα δώσουν τοπικές βροχές το απόγευμα. Η θερμοκρασία σε άνοδο. Γενικά καλές καιρικές συνθήκες θα επικρατήσουν την Κυριακή, θερμοκρασία σε μικρή πτώση.

Τη νέα εβδομάδα φαίνεται να επικρατεί άστατος καιρός με απογευματινές μπόρες κυρίως στα ημιορεινά - ορεινά. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.
 
Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

 
Το Σάββατο 3/5, περιμένουμε αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές το απόγευμα. Η θερμοκρασία το πρωί, 13 με 14oC στα πεδινά, 8 με 9oC στα ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι 23 με 24oC στα πεδινά, 20 με 21oC στα ημιορεινά - ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο ΝΔ έως μέτριοι 5 μποφόρ.
 
Την Κυριακή 4/5, περιμένουμε λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία το πρωί, 13 με 14oC στα πεδινά, 10 με 11oC στα ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι 21 με 22oC στα πεδινά, 17 με 18oC στα ημιορεινά - ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο ΔΝΔ έως μέτριοι 5 μποφόρ.
 
Την Δευτέρα 5/5 και την Τρίτη 6/5, περιμένουμε λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Βαθμιαία οι νεφώσεις το μεσημέρι θα πυκνώσουν και θα δώσουν το απόγευμα μπόρες στα πιο εσωτερικά, ημιορεινά - ορεινά του νομού Η θερμοκρασία το πρωί, 12 με 13oC στα πεδινά, 9 με 10oC στα ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι 22 με 23oC στα πεδινά, 16 με 17oC στα ημιορεινά - ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο την Δευτέρα ΔΝΔ, την Τρίτη ΔΒΔ, έως μέτριοι 5 μποφόρ.
 
Νεότερα στοιχεία για τον καιρό στις τακτικές προγνώσεις στο ilialive.gr. Μπορείτε να βλέπετε τον καιρό της χώρας μας, σε πραγματικό χρόνο, από 490 και πλέον μετεωρολογικούς σταθμούς σε ολόκληρη την Ελλάδα στην ιστοσελίδα μας metar.gr.
Δείτε ζωντανή εικόνα από την Ηλεία μέσα από τις διαδικτυακές μετεωρολογικές κάμερες του metar.gr στον σύνδεσμο που ακολουθεί: http://www.metar.gr/camera/ilias            
 
Πρόγνωση καιρού Θεόδωρος Κονδύλης
Εκδόθηκε 07:50 , 02-05-2014
Ανανεώθηκε --:--, 02-05-2014

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...