Ανδραβίδα: Νεκρός αστυνομικός σε συμπλοκή με ΡΟΜΑ - Συνελήφθη ο δράστης


image
Ένας αστυνομικός έχει τραυματιστεί σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες σε συμπλοκή με ΡΟΜΑ ή αλλοδαπό στην περιοχή της Ανδραβιδας. Δυνάμεις της Αστυνομίας σπεύδουν αυτή την ώρα στο σημείο ερευνόντας για τον εντοπισμό του δράστη.
Ο αστυνομικός οδηγείται με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχει τραυματιστεί με μαχαίρι.
Νεότερη ενημέρωση

Ο αστυνομικός εκτός υπηρεσίας επιχείρησε να σταματήσει κλέφτη που επιτέθηκε σε πολίτες. Μεταφέρθηκε μαχαιρωμένος στο νοσοκομείο Αμαλιάδας.
Νεότερη ενημέρωση
Νεκρός έπεσε αστυνομικός που υπηρετούσε στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, όταν του επιτέθηκε με μαχαίρι ένας Ρομά την ώρα που έβγαινε από σπίτι που επιχείρησε να διαρρήξει και τραυμάτισε ελαφρά τον ιδιοκτήτη.
Το μαχαίρι βρήκε στην καρδιά τον αστυνομικό. Παρά το γεγονός οτι βρέθηκαν δίπλα του γείτονες και συνάδελφοι δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι για να τον σώσουν και ο αστυνομικός ξεψύχησε στο πεζοδρόμιο.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη μετά τη μια τα ξημερώματα.
Ο αστυνομικός ήταν 35 ετών και πατέρας δύο παιδιών.
Περισσότερα σε λίγο...

Πηγή

ilialive.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ