Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Νιώθει καλύτερα ο Γκιστ


Πιθανή η συμμετοχή του Αμερικανού κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ

Η απουσία του Τζέιμς Γκιστ από το δεύτερο τελικό κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής και στον Παναθηναϊκό ποντάρουν πολλά στον Αμερικανό ενόψει του τρίτου αγώνα στο ΟΑΚΑ.

Μετά τη βαριά ήττα στο προηγούμενο αγώνα, οι «πράσινοι» θέλουν πάση θυσία τη νίκη προκειμένου να υπερασπιστούν την έδρα τους και να πάρουν ξανά προβάδισμα και σε αυτόν τον αγώνα θα χρειαστούν τη βοήθεια όλων.

Όπως δήλωσε και ο ίδιος ο Γκιστ στην κάμερα της Nova λίγο πριν την τελευταία προπόνηση, νιώθει καλύτερα αλλά δεν μπορεί αν πει με βεβαιότητα αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί ή όχι στο ματς της Πέμπτης.

«Νιώθω καλύτερα. Ακολουθώ τις οδηγίες των γιατρών. Θα δούμε πώς θα πάει σήμερα η προπόνηση και μετά θα αποφασίσουμε όλοι μαζί για αυτό που θα γίνει. Σε αυτό το σημείο της σεζόν είναι που πρέπει να κάνεις την υπέρβαση. Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, που πρέπει να νικήσουμε. Είτε χάσεις με 25 πόντους, είτε με έναν, αυτό που μετρά είναι το αποτέλεσμα. Σε αυτή τη φάση, το σκορ της σειράς είναι 1-1. Θέλω να θυμίσω πως στα play offs της Euroleague, χάσαμε δυο ματς στη Μόσχα, το δεύτερο με μεγάλη διαφορά, αλλά αντιδράσαμε αμέσως και ισοφαρίσαμε τη σειρά στην έδρα μας. Όλα λοιπόν, είναι πιθανά. Είναι ένα παιχνίδι που αν πάρουμε, μετά θα 'χουμε δυο ευκαιρίες να κατακτήσουμε τον τίτλο. Αν χάσουμε, πάλι θα 'χουμε δυο ευκαιρίες για να κάνουμε τη δουλειά μας», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...