Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Συνελήφθη 48χρονος για παράνομη αμμοχαλικοληψία στην Αλφειούσα Ηλείας


ammolipsia

Κατασχέθηκε ένα μηχάνημα έργου, ενώ ο 26χρονος συνεργός του διέφυγε και αναζητείται

Συνελήφθη αργά το βράδυ της Τρίτης, στην θέση «Δύο Νερά» στην Αλφειούσα Ηλείας, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κρεστένων, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 48 ετών σε βάρος του όποιου σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη αμμοχαλικοληψία και υποβάθμιση περιβάλλοντος.
Τις ίδιες κατηγορίες αντιμετωπίζει και ένας 26χρονος συνεργός του συλληφθέντα, τα πλήρη στοιχεία του οποίου, έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητείται. Ειδικότερα, οι αστυνομικοί, κατά τη διάρκεια ελέγχων για την αντιμετώπιση του φαινομένου της παράνομης αμμοληψίας, εντόπισαν τους δύο δράστες να αφαιρούν με μηχάνημα έργου ποσότητα αμμοχάλικου, από αγροτική περιοχή, το οποίο στη συνέχεια φόρτωναν σε φορτηγό αυτοκίνητο.
Στη θέα των αστυνομικών οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, με αποτέλεσμα την ακινητοποίηση του μηχανήματος έργου και τη σύλληψη του 48χρονου ιδιοκτήτη και οδηγού, ενώ ο 26χρονος οδηγός του φορτηγού διέφυγε και αναζητείται. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας, ενώ το μηχάνημα έργου κατασχέθηκε.

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...