Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Ηλεία: Επιμένει η αστάθεια – Αναλυτική πρόγνωση


asta
Δεν θα λείψουν οι μεσημεριανοί τοπικοί όμβροι και σήμερα Τετάρτη. Εντείνεται η αστάθεια αύριο Πέμπτη. Έτσι, τις θερμές ώρες της ημέρας θα εκδηλωθούν καταιγίδες πιθανόν ισχυρές, στα ορεινά, ημιορεινά και πιθανόν εσωτερικά πεδινά τμήματα του νομού.
 
Κατά τ' άλλα ζεστός καιρός, η θερμοκρασία έως 33 με 34οC, 2 με 3οC χαμηλότερα στα παράκτια λόγω θαλάσσιας αύρας. 

Κανένα πρόβλημα με τους ανέμους.
 
Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

 
Την Τετάρτη 11/6 περιμένουμε ηλιοφάνεια. Το μεσημέρι και το απόγευμα  θα αναπτυχθούν νεφώσεις στα ορεινά, ημιορεινά και πιθανόν πεδινά κεντρικά τμήματα του νομού και θα δώσουν τοπικούς όμβρους. Η θερμοκρασία το μεσημέρι 32 με 33oC στα πεδινά, 26 με 27oC στα ημιορεινά - ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο Δ έως σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ. 
 
Την Πέμπτη 12/6 περιμένουμε ηλιοφάνεια. Το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχθούν νεφώσεις στα ορεινά, ημιορεινά και πιθανόν πεδινά κεντρικά τμήματα του νομού και θα δώσουν καταιγίδες πιθανόν ισχυρές. Η θερμοκρασία το πρωί 20 με 21oC στα πεδινά, 15 με 16oC στα ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι 33 με 34oC στα πεδινά, 28 με 29oC στα ημιορεινά - ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο μεταβλητοί ασθενείς.  
 
Νεότερα στοιχεία για τον καιρό στις τακτικές ή έκτακτες προγνώσεις στο ilialive.gr. Μπορείτε να βλέπετε τον καιρό της χώρας μας, σε πραγματικό χρόνο, από 490 και πλέον μετεωρολογικούς σταθμούς σε ολόκληρη την Ελλάδα στην ιστοσελίδα μας metar.gr.
Δείτε ζωντανή εικόνα από την Ηλεία μέσα από τις διαδικτυακές μετεωρολογικές κάμερες του metar.gr στον σύνδεσμο που ακολουθεί: http://www.metar.gr/camera/ilias              
                  
Πρόγνωση καιρού Θεόδωρος Κονδύλης
Εκδόθηκε 09:20 , 11-06-2014  
Ανανεώθηκε --:-- , 11-06-2014

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...