Τι θα γίνει με το στρατόπεδο της ΣΕΤΤΗΛ


Τα βλέμματα στη ΣΕΤΤΗΛ και στο τι θα γίνει τελικά με τη λειτουργία του στρατοπέδου, είναι στραμμένα το τελευταίο διάστημα, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στo patrisnews.com ο πρόεδρος του συλλόγου Υπαλλήλων Υπουργείου Εθνικής Άμυνας Ηλείας, Γιώργος Δημήτρουλας.


Ο κ. Δημήτρουλας, αποκάλυψε στo patrisnews.com πως σε συνάντηση που είχε το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Δημήτρη Αβραμόπουλο, ο οποίος είχε επισκεφθεί την Ηλεία προ ημερών, δεσμεύθηκε όχι μόνο την αναβάθμιση της ΣΕΤΤΗΛ αλλά και την ενίσχυσή της.
Μάλιστα την περασμένη Πέμπτη το στρατόπεδο επισκέφθηκε, σύμφωνα με πηγές, ο διοικητής της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Υποστήριξης Στρατού (ΑΣΔΥΣ), αντιστράτηγος, Πέτρος Γεωργίου ο οποίος ενημερώθηκε, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, για ζητήματα που έχουν να κάνουν με την λειτουργία του στρατοπέδου από τους αξιωματικούς του χώρου.

Επίσης, όπως επεσήμανε ο κ. Δημήτρουλας, ο σύλλογος Υπαλλήλων Υπουργείου Εθνικής Άμυνας Ηλείας, υπέβαλλε υπόμνημα στον κ. Αβραμόπουλο, κατά τη συνάντηση των μελών του διοικητικού του συμβουλίου, στο οποίο, αναφέρονται τα προβλήματα της ΣΕΤΤΗΛ αλλά και προτάσεις για την αναβάθμιση και ενίσχυση του στρατοπέδου, ενώ του ζητήθηκε να συμβάλλει στην περαιτέρω αξιοποίησή του. Από την πλευρά του ο κ. Αβραμόπουλος, δεσμεύθηκε να αχοληθεί ο ίδιος με το ζήτημα αναβάθμισης της ΣΕΤΤΗΛ, ενώ η πρόταση που δέχθηκε από τον κ. Δημήτρουλα, αφορούσε και την ενίσχυσή της, όπως π.χ. να ενταχθούν νέα όπλα και σώματα στο χώρο του στρατοπέδου.

Να σημειωθεί πως πρόσφατα ο κ. Αβραμόπουλος είχε συνάντηση και με τον νέο δήμαρχο της πόλης του Πύργου, Γαβρίλη Λιατσή, με τον οποίο κουβέντιασε ειδικά το ζήτημα της ΣΕΤΤΗΛ, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται εκ νέου ραντεβού στην Αθήνα, ώστε να συζητηθεί το θέμα του στρατοπέδου, τόσο με τον νέο δήμαρχο Πύργου όσο και με το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου Υπαλλήλων Υπουργείου Εθνικής Άμυνας Ηλείας.


ΤΗΣ ΠΗΓΗΣ ΓΙΑΚΟΥΜΕΛΟΥ
giakoumelou@gmail.com
patrisnews.com

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ