Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Αυτός θα είναι ο πρώτος


Λεπτομέρειες απομένουν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Παϊτίμ Κασάμι στον Ολυμπιακό

Στην Αθήνα βρίσκονται ο Παϊτίμ Κασάμι και ο μάνατζέρ του, Μίνο Ραϊόλα, για να συζητήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες που αφορούν τη μεταγραφή του Ελβετού μέσου στον Ολυμπιακό.

Όλα δείχνουν ότι ο διεθνής χαφ θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή των Πειραιωτών το φετινό καλοκαίρι, παρότι υπάρχουν συμφωνίες και με άλλες ποδοσφαιριστές, όπως για παράδειγμα ο Άλαν Πουλίδο.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας υποστηρίζουν ότι «διαπραγματευόμαστε, αλλά ούτε συμφωνήσαμε, ούτε υπογράψαμε, ούτε πέρασε από ιατρικά τεστ».

Φαίνεται ότι απομένουν τα τυπικά για την ανακοίνωση της απόκτησης του 22χρονου παίκτη και αυτό να γίνει άμεσα, ίσως και μέσα στην ημέρα!

Παράλληλα, οι «ερυθρόλευκοι» είναι σε ανοιχτή επικοινωνία με την πλευρά του Αλφρεντ Φινμπόγκασον, καθώς υπάρχει συμφωνία σε όλα με τον Ισλανδό φορ και απομένει η Χέρενφεϊν να ρίξει τις απαιτήσεις της, και περιμένουν την ενημέρωση των δικηγόρων ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την υπόθεση του Πουλίδο.

Εν τω μεταξύ, σήμερα επιστρέφουν στην Αθήνα οι Μίτσελ και Καρεμπέ, ενώ ο Ισά είναι ήδη στην Ελλάδα. Οι ιθύνοντες του συλλόγου αναμένεται να συναντηθούν σύντομα για να καταστρώσουν τις επόμενες κινήσουν που αφορούν τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας.

Τις τελευταίες μέρες ακούγεται συνεχώς το όνομα του Χοσέ Αντόνιο Ρέγες, με τον οποίο φέρεται να έχει μιλήσει ήδη ο Ισπανός τεχνικός της ομάδας.

Η υπόθεση του έμπειρου εξτρέμ δεν είναι απλή, αφού η Σεβίλλη (που φέτος κατέκτησε το Europa League) δεν δείχνει διατεθειμένη να τον αφήσει ελεύθερο, όμως ο Μίτσελ κάτι παραπάνω θα ξέρει για το συγκεκριμένο ζήτημα και θα το μεταφέρει στη διοίκηση.

Από εκεί και πέρα, θα υπάρξουν και άλλοι παίκτες που θα ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο με τον Πάουλο Μασάντο που συνεχίζει την καριέρα του στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ, καθώς δεν υπολογίζονται από τον Ισπανό προπονητή για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...