Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Ηλεία: Οικογενειακή "επιχείρηση" χασίς - Φύτεψαν την καλλιέργεια ανάμεσα σε ελιές και χορτάρια!


xasisia2
Φυσική κάλυψη με χορτάρια και θάμνους είχαν οι ιδιοκτήτες μια φυτείας χασίς που αποκαλύφθηκε από τους αστυνομικούς στην περιοχή Φρίξα Ηλείας.
Μάλιστα όπως φαίνεται, την είχαν αναγάγει σε... οικογενειακή επιχείρηση, αφού συνελήφθησαν ο πατέρας 56 ετών και ο 26χρονος γιος.
Συγκεκριμένα σε έλεγχο που έγινε χθες το μεσημέρι, εντοπίστηκαν μέσα σε ελαιώνα κοντά στο σπίτι ιδιοκτησίας 56χρονου άνδρα, 49 φυτά ινδικής κάνναβης, τα οποία ο συλληφθείς μαζί με τον συνεργό του πότιζαν με ειδική ποτιστική ηλεκτροκίνητη μηχανή που είχαν για να αντλούν νερό.
Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του 56χρονου βρέθηκαν και δύο όπλα, από τα οποία το ένα κατείχε παράνομα, ενώ για το δεύτερο είχε δηλώσει ο ίδιος κλοπή.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί ενώπιον του αρμόδιου Εισαγγελέα με τις κατηγορίες της κλοπής, της κατοχής και καλλιέργειας ναρκωτικών ουσιών ενώ αναζητείται ο συνεργός του.

Πηγή

patrastimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...