Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

Χόρευε ημίγυμνος την ώρα της Θείας Λειτουργίας σε εκκλησία στα Μάλια

Ιερείς και πιστοί παρακολουθούσαν τον μεθυσμένο Βρετανό

Ακόμη ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στα Μάλια, όταν ένας νεαρός Βρετανός εισέβαλε στην κεντρική εκκλησία και άρχισε να χορεύει ημίγυμνος την ώρα της Θείας Λειτουργίας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πατρίς», ο 19χρονος, πιθανότατα υπό την επήρεια αλκοόλ, το πρωί της περασμένης Κυριακής, ημίγυμνος μπήκε στο ναό και άρχισε να χορεύει.

Εμβρόντητοι οι ιερείς και οι πιστοί που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στην εκκλησία, παρακολουθούσαν το Βρετανό.

Ο πατέρας Εμμανουήλ Βασιλάκης, μιλώντας στην εφημερίδα «Πατρίς» ανέφερε πως κάποια άτομα για να σπάσουν πλάκα του είπαν να μπει στην εκκλησία για να διασκεδάσει, καθώς πρόκειται για «ντίσκο».

«Αρχικά μπήκε μέσα στην εκκλησία και κατευθύνθηκε στο κέντρο του ναού. Πήγε στον ψάλτη, του έδειχνε τους κολιέδες του και του πήρε το μικρόφωνο. Έκατσε μέσα στη μέση, σήκωνε χέρια και πόδια και τα κουνούσε άγαρμπα, χωρίς να μιλάει. Όταν προσπάθησε να μπει στο Ιερό, του είπαμε ότι απαγορεύεται, αυτός κάτι είπε, σαν να μούγκρισε και ο δεύτερος ιερέας του έδειξε ότι πρέπει να φύγει. Τον έπιασαν δύο Μαλιώτες, αλλά επειδή ήταν δυνατό παιδί, χρειάστηκαν άλλα 5 άτομα για να τον βγάλουν έξω από την εκκλησία», είπε ο εφημέριος του ναού.

Ο 19χρονος συνελήφθη με την κατηγορία της διατάραξης θρησκευτικών συναθροίσεων.

Πηγή: flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...