Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

Eγκατάλειψη και παρακμή στις παιδικές χαρές της Ανδραβίδας


Το σχολεία έκλεισαν, πλησιάζουμε πλέον στην «καρδιά» του καλοκαιριού και οι χώροι
ψυχαγωγίας και παιχνιδιού των παιδιών στην Ανδραβίδα μόνο… για να φιλοξενήσουν παιδιά δεν κάνουν. Έπειτα από προτροπή γονέων της περιοχής το patrisnews.com έκανε μια «βόλτα» στις παιδικές χαρές της Ανδραβίδας και κατέγραψε τις εικόνες που ακολουθούν.
Η μία παιδική χαρά της Ανδραβίδας είναι κλειστή λόγω ανακαίνισης, ενώ ακόμα και η ταμπέλα που ενημερώνει τα παιδιά και τους γονείς είναι… ανορθόγραφη! Η Δημοτική Ενότητα Ανδραβίδας είχε πραγματοποιήσει στο παρελθόν εκδήλωση προκειμένου να συγκεντρώσει χρήματα για την ανακαίνιση της παιδικής χαράς, ωστόσο τα παιχνίδια και όλες οι  υπόλοιπες υποδομές της συνεχίζουν να… σκουριάζουν!
Η δεύτερη παιδική χαρά της Ανδραβίδας, επί της οδού Καλφιώτη, λειτουργεί μεν, αλλά κάτω από πολύ άσχημες συνθήκες. Σπασμένα παιχνίδια, χορτάρια, σκουπίδια και μια ξηλωμένη σε πολλά σημεία περίφραξη, συνθέτουν το περιβάλλον μέσα στο οποίο απασχολούνται, διασκεδάζουν και αθλούνται τα μικρά παιδιά της περιοχής!
Οι εικόνες, αδιάψευστοι μάρτυρες!

Σ.Π.
patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...