Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Ηλεία: Σταδιακή ενίσχυση βορειοδυτικών ανέμων σήμερα Πέμπτη – Αναλυτική πρόγνωση


windsurfers
Αρκετά δροσερές συνθήκες επικράτησαν το πρωινό της Τετάρτης κυρίως στα πιο εσωτερικά του νομού. 13,4οC έδειξε νωρίς το πρωί ελάχιστη τιμή το θερμόμετρο του μετεωρολογικού σταθμού του Εθνικού Αστεροσκοπείου στην Ωλένη Πύργου. Το μεσημέρι η υψηλότερη θερμοκρασία σημειώθηκε στον Ηλειακό Κάμπο με 33οC στο Βαρθολομιό. 

Σήμερα Πέμπτη βαθμιαία ενίσχυση θα παρουσιάσουν οι βορειοδυτικοί άνεμοι σε ισχυρούς 6 και στα ανοιχτά του Ιονίου έως σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ. H θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.
 
Την προσοχή τους θα πρέπει να δείξουν οι πολίτες την Πέμπτη, καθώς ο κίνδυνος πυρκαγιών λόγω των ενισχυμένων ανέμων θα είναι αυξημένος.

Ζεστός καιρός θα επικρατήσει το Παρασκευοσαββατοκύριακο με αυξομειώσεις υδραργύρου και υγρομέτρων.
 
Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

 
Την Πέμπτη 3/7 περιμένουμε ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία το μεσημέρι 33 με 34oC στα πεδινά (2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη στα παραθαλάσσια), 29 με 30oC στα ημιορεινά - ορεινά.  Άνεμοι στο Ιόνιο από το μεσημέρι βορειοδυτικοί ισχυροί 6 έως σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ
 
Την Παρασκευή 4/7 περιμένουμε ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία το πρωί 18 με 19oC στα πεδινά, 16 με 17oC στα ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι 35 με 36oC στα πεδινά (2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη στα παραθαλάσσια), 30 με 31oC στα ημιορεινά - ορεινά.  Άνεμοι στο Ιόνιο βόρειοι - βορειοδυτικοί μέτριοι 5 έως ισχυροί 6 μποφόρ.
 
Το Σάββατο 5/7 περιμένουμε ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία το πρωί 17 με 18oC στα πεδινά, 15 με 16oC στα ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι 34 με 35oC στα πεδινά (2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη στα παραθαλάσσια), 29 με 30oC στα ημιορεινά - ορεινά.  Άνεμοι στο Ιόνιο βόρειοι - βορειοδυτικοί έως σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

Την Κυριακή 6/7 περιμένουμε ηλιοφάνεια. Αρκετά αυξημένη υγρασία κυρίως το απόγευμα. Η θερμοκρασία το πρωί 18 με 19oC στα πεδινά, 16 με 17oC στα ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι 32 με 33oC στα πεδινά (2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη στα παραθαλάσσια), 29 με 30oC στα ημιορεινά - ορεινά.  Άνεμοι στο Ιόνιο γενικά ασθενείς, θαλάσσια αύρα στα παράκτια.
 
Νεότερα στοιχεία για τον καιρό στις τακτικές ή έκτακτες προγνώσεις στο ilialive.gr. Μπορείτε να βλέπετε τον καιρό της χώρας μας, σε πραγματικό χρόνο, από 490 και πλέον μετεωρολογικούς σταθμούς σε ολόκληρη την Ελλάδα στην ιστοσελίδα μας metar.gr.
Δείτε ζωντανή εικόνα από την Ηλεία μέσα από τις διαδικτυακές μετεωρολογικές κάμερες του metar.gr στον σύνδεσμο που ακολουθεί: http://www.metar.gr/camera/ilias      
 
Πρόγνωση καιρού Θεόδωρος Κονδύλης
Εκδόθηκε 07:05 , 03-07-2014  
Ανανεώθηκε --:-- , 03-07-2014

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...