Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Ηλεία: Φωτιά κοντά στο Σέκουλα Ανδρίτσαινας - Δύσβατο το σημείο είχε καεί πάλι το 2007 (Νεότερη ενημέρωση 17:52)

ΧΘΕΣΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
fotia_sek03a
Φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή Σέκουλα Ανδρίτσαινας - αυτή την ώρα. Η φωτιά είναι ορατή απο την κάμερα του Metar.gr στο Υψηλόν και λαμβάνει διαστάσεις. Μεγάλη η κινητοποίηση από τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής από τον Πύργο, την Κρέστενα και την Αρχ. Ολυμπία.
Η φωτιά εξελίσσεται σε δύσβατη περιοχή και ίσως να επιχειρήσουν εναέρια μέσα αν λάβει διαστάσεις.
Δείτε ζωντανά την εξέλιξη της πυρκαγιάς ΕΔΩ
Νεότερη ενημέρωση 13:02
Χαμηλή βλάστηση και πουρνάρια καίει αυτή την ώρα η η πυρκαγιά που έχει ξεσπάσει σε περιοχή με φυσική αναγέννηση που είχε καεί πάλι το 2007 !!!
Νεότερη ενημέρωση 17:52
Υπο μερικό έλεγχο βρίσκεται η πυρκαγιά στην περιοχή του Σέκουλα, που έκαψε περίπου 30 στρέμματα δασικής έκτασης, η οποία είχε καεί και πάλι πριν εφτά χρόνια τέτοιες ημέρες. Στην πυρκαγιά κινητοποιήθηκαν συνολικά 11 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τον Πύργο, την Κρέστενα και την Αρχαία Ολυμπία με 25 πυροσβέστες. Επικεφαλής ήταν ο περιφερειακός διοικητής Π.Υ. Δυτικής Ελλάδας Νίκος Νικολακόπουλος, ο διοικητής της Π.Υ. Πύργου Νίκος Στασινόπουλος, ο υποδιοικητής Ηλίας Μανιάτης και ο προϊστάμενος του Π.Κ. Κρεστένων Νίκος Σαντής. Να σημειωθεί ότι συνέβαλαν στην κατάσβεση και αρκετοί εθελοντές απο την Ανδρίτσαινα και τη Φιγαλεία με τα οχήματα πολιτικής προστασίας των δήμων.
Περισσότερα σε νεότερη ανάρτηση...
fotia sek01
fotia sek02
fotia sek04
fotia sek05
fotia sek06
fotia sek07
fotia sek08
olympia2

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...