Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

Κρίμα! Τα "χρυσά" Ελληνόπουλα που έμειναν στην αφάνεια (ΦΩΤΟ και VIDEO)

Κρίμα! Τα `χρυσά` Ελληνόπουλα που έμειναν στην αφάνεια (ΦΩΤΟ και VIDEO)

Καρολίνα Μισέλ |

ΦΩΤΟ: FACEBOOK

Παιδιά με ταλέντο. Παιδιά με όνειρα. Παιδιά που εκπροσώπησαν επάξια την Ελλάδα και μας έφεραν το χρυσό μετάλλιο... Αλλά κανείς δεν τους είπε “μπράβο”.

Με δικά τους έξοδα και χωρίς καμία απολύτως στήριξη από την πολιτεία, τα μέλη της παιδικής χορωδίας Rosarte, ταξίδεψαν στη Ρίγα της Λετονίας, όπου συμμετείχαν στην Ολυμπιάδα χορωδιών.

Η ελληνική χορωδία συμμετείχε στην κατηγορία για παιδιά 10-16 ετών και διαγωνίστηκε υπό τη διεύθυνση της μαέστρου Ρόζης Μαστροσάββα, με το παρακάτω πρόγραμμα:
1) God so loved the world του Bob Kauflin
2) Ave verum corpusτου Francis Poulenc
3) Θρηνωδία του Πάνου Κοσμίδη
4) Joyful, Joyful του Ludwigvan Beethoven, σε χορωδιακή επεξεργασία André vander Merwe

ΦΩΤΟ: FACEBOOK
ΦΩΤΟ: FACEBOOK
Τα ελληνόπουλα μάγεψαν με τις φωνές τους και κατάφεραν να κατακτήσουν το χρυσό μετάλλιο, έξι χρόνια μετά το πρώτο χρυσό που είχε κερδίσει η ελληνική χορωδία στην 5η διοργάνωση που έγινε στην Αυστρία το 2008.

Τα “χρυσά” παιδιά επέστρεψαν από τη Ρίγα, αλλά στο αεροδρόμιο περίμεναν μόνο οι οικογένειές τους. Οι δικοί τους άνθρωποι, που τα στήριξαν ηθικά και οικονομικά, για να φτάσουν σε αυτή την επιτυχία. Αυτοί ήταν οι μοναδικοί που -γεμάτοι περηφάνια- τους έδωσαν συγχαρητήρια και τους είπαν μπράβο.

Άλλωστε, ποιος φορέας γνώριζε την ύπαρξη της ελληνικής συμμετοχής στη διοργάνωση; Κρίμα...
ΦΩΤΟ: FACEBOOK
ΦΩΤΟ: FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...