Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Πύργος: Νεκρή 21χρονη από μηνιγγίτιδα! - Νοσηλευόταν από τις αρχές Αυγούστου στη ΜΕΘ Πύργου


nosokomeio_pirgou1

Εργαζόταν σε μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα της Ηλείας

Την τελευταία της πνοή, μετά από 28 μέρες νοσηλείας στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πύργου, άφησε πριν λίγες μέρες, ένα νεαρό κορίτσι, μόλις 21 ετών. Η 21χρονη Αλίσια από τη Μολδαβία, που εργαζόταν σε μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα της Ηλείας, στις αρχές του Αυγούστου αισθάνθηκε αδιαθεσία και ο γιατρός που την εξέτασε της συνέστησε να παραμείνει κλινήρης και να λάβει συγκεκριμένη φαρμακευτική αγωγή.
Το κορίτσι, σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ έμοιαζε να συνέρχεται από τα βασικά συμπτώματα, ισχυροί πονοκέφαλοι έκαναν την εμφάνιση τους. Στις 8 Αυγούστου, συνάδελφοι της στο ξενοδοχείο την βρήκαν αναίσθητη και αμέσως την μετέφεραν στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας. Λόγω της κρισιμότητας όμως της κατάστασης της, μιας και η νεαρή είχε σπασμούς και βρισκόταν σε κωματώδη κατάσταση, διεκομίσθη με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας». Εκεί της έγιναν οι απαιτούμενες εξετάσεις (αξονική τομογραφία και οσφυονοτιαία παρακέντηση) και αμέσως διαπιστώθηκε ότι έχει προσβληθεί από μηνιγγίτιδα. Πριν προλάβουν οι γιατροί το οτιδήποτε, υπέστη ξαφνικά ανακοπή και διασωληνώθηκε.
Η 21χρονη Μολδαβή, διακομίσθει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πύργου όπου υπήρχε διαθέσιμο κρεβάτι και παρέμεινε μέχρι τις 5 Σεπτέμβρη όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών, κατέληξε. Μάλιστα χθες, η σωρός της παραδόθηκε στους οικείους της προκειμένου να οδηγηθεί στη Μολδαβία, τον τόπο καταγωγής της, για ταφή.
Κική Κολοβέρου
kkoloverou@yahoo.gr

Πηγή

εφημερίδα Πρωινή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...