Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

«Ο Καραγκούνης θα πει το "ναι" αν...»


Τι είπε ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής για τον «τυπάρα»

Την πεποίθηση ότι ο Γιώργος Καραγκούνης θα αποδεχθεί την πρόταση για να αναλάβει ένα πόστο στις Εθνικές ομάδες που του έχει γίνει από το καλοκαίρι εφόσον δεν υπάρξει κάποια πρόταση που θα τον ικανοποιεί, εξέφρασε στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 o πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής.

Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας μιλώντας στους Μιχάλη Τσόχο και Σωτήρη Κωσταβάρα επεσήμανε ότι ο Κλαούντιο Ρανιέρι είναι ενήμερος για την «ανοικτή» αυτή πρόταση στον «τυπάρα» από την πρώτη στιγμή της ανάληψής της τεχνικής ηγεσίας και επεσήμανε –για άλλη μια φορά- ότι είναι επιλογή του Ιταλού τεχνικού να έχει μόνο τους «δικούς» του συνεργάτες.

Σχετικά με την εμφάνισή της Εθνικής ομάδας στο παιχνίδι με τη Ρουμανία ο Γιώργος Σαρρής επισήμανε ότι ο Ιταλός τεχνικός είχε εκφράσει την ανησυχία του από την πρώτη στιγμή για την φυσική κατάσταση της ομάδας, άφησε να εννοηθεί ότι αυτή ήταν και ο λόγος να μην πραγματοποιηθεί ένα φιλικό παιχνίδι πριν το επίσημο με τους Ρουμάνους και κατέληξε εκφράζοντας τη σιγουριά του ότι η Εθνική στο επόμενο ματς θα είναι μεταμορφωμένη προς το καλύτερο.

«Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται» το σχόλιό του για την εισαγγελική έρευνα του κ.Κορέα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Σαρρή στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6.

-τι συμβαίνει με τον Καραγκούνη:
«Από τη Βραζιλία όταν ο Γιώργος ανακοίνωσε ότι θα σταματήσει από την Εθνική του έκανα πρόταση πως όταν τελειώσει το ποδόσφαιρο θα υπάρχει μια θέση. Αυτό το ξανασυζητήσαμε με τον Γιώργο στο παιχνίδι με τη Ρουμανία και του είπα ότι η πρόταση ισχύει. Αυτό δεν το σκέφτηκε, ούτε το ζήτησε ο κ.Ρανιέρι. Εγώ όταν ήρθε ο κ.Ρανιέρι του είπα ότι έχω κάνει ανοικτή πρόταση στον Γιώργο και η απάντησή του ήταν πως θα είναι χαρά του να συνεργαστεί με τον Καραγκούνη. Από τις πρώτες συζητήσεις με το Ρανιέρκι του το έχουμε πει και είναι σύμφωνος ότι όταν ο Γιώργος σταματήσει θα υπάρχει μια θέση σε όλο το τιμ των Εθνικών ομάδων και όχι μόνο στην Ανδρών.
Δεν έχει καμία σχέση με τον κ.Φύσσα και τον κ.Βώκολο. Ο ρόλος του Γιώργου θα καθοριστεί όταν μας πει το «ναι». Έχουμε κάνει μια πρόταση για ένα πόστο αλλά επιτρέψτε μου να το κρατήσω μυστικό. Θεωρώ ότι αν ο Γιώργος δεν βρει πρόταση που θα τον ικανοποιεί πιστεύω ότι θα είναι θετική η απάντησή του».

-για τα όσα ακούγονται περί των συνεργατών του Ρανιέρι και της απουσίας ενός Έλληνα από το επιτελείο του.
«Όντως ο κ.Ρανιέρι ήθελε τους δικούς ανθρώπους δίπλα του».

-εάν προβληματίστηκε από την εμφάνιση της Εθνικής κόντρα στη Ρουμανία:
«Ο κ.Ρανιέρι μας είχε ενημερώσει και είχε εκφράσει τους προβληματισμούς του για το αν η ομάδα είναι έτοιμη… Μας είχε πει ότι η ομάδα δεν είναι καλή από άποψη φυσικής κατάστασης κάτι που είχε φανεί από τις εξετάσεις που είχαν κάνει οι παίκτες».

-για το αν θα περάσει η Εθνική:
«Ο κ.Ρανιέρι μας λέει ότι η Εθνική θα περάσει και θα περάσει και πρώτη».

-γιατί δεν έδωσε φιλικό η Εθνική;
«Είναι κάτι για το οποίο δεν μπορώ να σας απαντήσω. Υπήρχαν σημάδια κόπωσης στην ομάδα φανταστείτε να είχε δώσει και ένα παιχνίδι ακόμη. Ήταν επιλογή του προπονητή».

-εάν ανησυχεί:
«Δεν έχω ανησυχία. Ο κ.Ρανιέρι είναι πολύ έμπειρος. Τα παιδία θα πάρουν παιχνίδια και στη Φινλανδία θα δείτε μια άλλη Εθνική. Εξάλλου δείτε και τα άλλα παιχνίδια στα οποία έγιναν πολλές εκπλήξεις».

-για το θέμα της τιμωρίας του Σάντος:
«Η ομοσπονδία ενημέρωσε άμεσα την πλευρά του κ.Σάντος. Τι έγινε και υπήρξε αυτό το μπέρδεμα και δεν έφτασε έγκαιρα στα αυτιά του δεν γνωρίζω. Αλλά εμείς άμεσα είχαμε εημερώσει τα άτομα που πάντα ενημερώναμε.

-για την εισαγγελική έρευνα Κορεα;
«Δεν έχω ενημέρωση. Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται».

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...