«Σήκωσαν» από την παραλία «Λέτρινα» ομπρέλες και τραπεζάκια


Ανάστατοι είναι οι λουόμενοι και οι κάτοικοι της παραλιακής περιοχής στα Λέτρινα, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, ήλθαν αντιμέτωποι με μια πρωτοφανή κλοπή που σημειώθηκε προχθές στην περιοχή τους.

Δηλαδή, όπως ανέφεραν οι κάτοικοι στο patrisnews.com, όσοι μένουν στην παραλιακή ζώνη και τα σπίτια τους βρίσκονται κοντά στην ακτή, συνήθιζαν το καλοκαίρι να αφήνουν στην παραλία τις ομπρέλες και τις ξαπλώστρες τους και κατά τις νυκτερινές ώρες.
Προχθές, όμως, μια παρέα νεαρών ατόμων, όπως κατήγγειλαν οι κάτοικοι της περιοχής, φαίνεται να εξαφάνισαν ένα μεγάλο μέρος από τις ομπρέλες και τα τραπεζάκια που υπήρχαν στην παραλία με αποτέλεσμα οι λουόμενοι, το πρωί να μην βρουν τα πράγματά τους στην παραλία όπου τα είχαν αφήσει το προηγούμενο βράδυ.
Αυτό είναι κάτι που προκάλεσε μεγάλη εντύπωση στον κόσμο καθώς τέτοιες ενέργειες δεν συνηθίζονταν μέχρι τώρα και όπως ανέφραν οι κάτοικοι έχουν θορυβηθεί αρκετά από το συγκεκριμένο περιστατικό. 
PATRISNEWS.COM

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ