Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Οι εσωτερικές μεταθέσεις των αστυνομικών της Ηλείας


Βγήκαν προχθές αργά το απόγευμα οι εσωτερικές μεταθέσεις των αστυνομικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας, οι οποίοι μετατίθενται σε διάφορες υπηρεσίες του Νομού ύστερα από την συνεδρίαση του αρμόδιου οργάνου.


Έτσι οι υπαστυνόμοι Α’ Γεράσιμος Παπαδημητρίου και Νικόλαος Αργυρόπουλος, μετατίθενται από το Α.Τ. Κρεστένων στον Α.Σ. Κατακόλου και από το Α.Τ. Αρχαίας Ολυμπίας στο Τ.Τ. Πύργου, αντίστοιχα.
Για τους Ανθυπαστυνόμους η κατάταξη έχει ως εξής: Σπυρίδων Κωσταντινόπουλος από το Α.Τ. Γαστούνης στο Επιτελείο της Α.Δ. Ηλείας, Νικόλαος Βασιλόπουλος από το Τ.Τ. Πύργου στο Α.Τ. Πύργου και Γεώργιος Κωστόπουλος από το Α.Τ. Πελοπίου στο Α.Τ. Πύργου.
Για τους Υπαρχιφύλακες οι μεταθέσεις αφορούν τους: Μαρίνη Αχτύπη από το Επιτελείο της Α.Δ. Ηλείας στο Α.Τ. Πύργου, Παναγιώτη Μυλωνά από το Α.Τ. Βαρθολομιού στο Α.Τ. Γαστούνης, Κωσταντίνο Τσεπενέκα από το Α.Τ. Κρεστένων στο Α.Τ. Πελοπίου, Ιωάννη Χριστόπουλο από το Τ.Α. Αμαλιάδας στο Α.Τ. Βαρθολομιού, Δημήτρη Αλεξόπουλο από το Α.Τ. Αμαλιάδας στο Α.Τ. Ανδρίτσαινας και Γρηγόριο Κατσώλη από το Α.Τ. Αρχαίας Ολυμπίας στην Υ.Α. Πύργου.
Για τους Αρχιφύλακες το αρμόδιο όργανο μεταθέτει τους: Κωνσταντίνο Μάρκου (Αρχιφύλακα Π.Σ.) από την Υ.Α. Πύργου στο Τ.Δ.Ν. Πύργου, Παναγιώτη Τσάμη από την καταργηθείσα υπηρεσία της Α.Υ. Αμαλιάδας στο Α.Τ. Αμαλιάδας, Πασχάλη Παλαιολόγου από την καταργηθείσα υπηρεσία της Α.Υ. Αμαλιάδας στο Α.Τ. Αμαλιάδας, Βιργινία Ηλιοπούλου από το Τ.Τ. Πύργου στην Υ.Α. Πύργου, Θεοπίστη Θεολόγου από το Τ.Α. Αμαλιάδας στο Επιτελείο της Α.Δ. Ηλείας, Ανδριαννή – Αικατερίνη Βόσσου από το Α.Τ. Αρχαίας Ολυμπίας στο Επιτελείο της Α.Δ. Ηλείας, Αγγελική Κριτσινέλια από το Α.Τ. Βαρθολομιού στο Α.Τ. Βάρδας, Διονύσιο Τσαμαδό από το Α.Τ. Βαρθολομιού στο Τ.Τ. Αμαλιάδας, Κωνσταντίνο Σμυρνή από το Α.Τ. Ζαχάρως στο Α.Τ. Ανδρίτσαινας, Νικόλαο Μπιλίρη από το Α.Τ. Λεχζαινών στο Α.Τ. Βάρδας, Βασίλειο Μπουλούμπαση από το Α.Τ. Ανδρίτσαινας στο Α.Τ. Κρεστένων, Λεωνίδας Σπατιώτης από το Α.Τ. Βάρδας στο Α.Τ. Λεχαινών, Χρήστο Νικολόπουλο από το Α.Τ. Βαρθολομιού στο Α.Τ. Ανδρίτσαινας, Παναγιώτη Καραγιάννη από το Α.Σ. Λαμπείας στο Α.Τ. Αρχαίας Ολυμπίας, Γεώργιο Βαρουξή από το Α.Τ. Πύργου στο Τ.Δ.Ν. Πύργου και Νικόλαο Αναστασόπουλο από το Επιτελείο της Α.Δ. Ηλείας στο Α.Τ. Πύργου.
Επίσης μετατίθενται και οι Αστυφύλακες Παναγιώτης Ρούνης από το Α.Τ. Αμαλιάδας στο Τ.Α. Αμαλιάδας και Χαραλαμπία Νεοφώτιστου από τον Α.Σ. Κατακόλου στο Α.Τ. Πύργου.

ΠΗΓΗ ΓΙΑΚΟΥΜΕΛΟΥ
giakoumelou@gmail.com
 patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...