Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Τα αστυνομικά νέα της Ηλείας


ΣΤΑ ΜΑΚΡΙΣΙΑ

Πήγαν στον γάμο…και τους έκλεψαν

   Δεν πίστευαν στα μάτια τους ο 78χρονος από τα Μακρίσια και η σύζυγός του, όταν,
επιστρέφοντας στο σπίτι τους, το βράδυ του Σαββάτου, διαπίστωσαν ότι… όσο αυτοί διασκέδασαν στον γάμο της εγγονής τους, κάποιοι τους έκλεβαν το σπίτι. Ειδικότερα, όπως κατήγγειλαν στην Αστυνομία, οι δράστες μπήκαν στο σπίτι στο χρονικό διάστημα από τις 4:00 το απόγευμα μέχρι τις 3:00 το πρωί, παραβιάζοντας την μπαλκονόπορτα. Αφού έψαξαν όλο το σπίτι, αφαίρεσαν από την ντουλάπα του υπνοδωματίου, 900 δολάρια Αμερικής και 300 ευρώ.

ΣΤΟ ΚΑΛΛΙΚΩΜΟ

Μπήκαν «ποντικοί» και πήραν 150 ευρώ

   Το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ αφαίρεσαν άγνωστοι δράστες από σπίτι στο Καλλίκωμο. Οι δράστες, εκμεταλλευόμενοι την απουσία του ιδιοκτήτη και των μελών της οικογένειάς του, μεταξύ 9:00 με 11:00 το βράδυ του Σαββάτου, μπήκαν στο σπίτι από ανασφάλιστο παράθυρο και χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από την ηλικιωμένη θεία του ιδιοκτήτη - την οποία φιλοξενεί καθώς αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας - αναστάτωσαν τον χώρο και πήραν το παραπάνω ποσό από ντουλάπι του σαλονιού.

ΣΤΟ ΚΟΥΡΤΕΣΙ

Της πήραν 6.500 ευρώ…στον δρόμο

   Την τσάντα 39χρονης γυναίκας Βουλγαρικής καταγωγής, που είχε στη θέση του συνοδηγού, αφαίρεσαν ομοεθνείς της, χθες το πρωί, ενώ είχε σταματήσει με το αυτοκίνητό της, επί της Ε.Ο Πατρών - Πύργου, στο ύψος του Κουρτεσίου.
   Όπως κατήγγειλε στις αστυνομικές αρχές η 39χρονη μαγείρισσα, που ζει και εργάζεται στη Ζάκυνθο, ενώ είχε σταματήσει με το αυτοκίνητό της στο παραπάνω σημείο, σταμάτησε δίπλα της ένα αυτοκίνητο με Βούλγαρους υπηκόους, και με τη μέθοδο της απασχόλησης, αφαίρεσαν την τσάντα της, που περιείχε το ποσό των 6.500 ευρώ, 4 χρυσά δακτυλίδια και ένα αντρικό ρολόι αξίας 500 ευρώ - σύμφωνα με την ίδια - καθώς επίσης, το κινητό της τηλέφωνο, το διαβατήριό της και άλλα χρήσιμα έγγραφα των παιδιών της.

ΣΤΟ ΣΤΡΟΥΣΙ

Εξιχνιάστηκαν άμεσα οι διαρρήξεις

   Τον «έκλεψαν» δυο φορές, αλλά η κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών - που αξιοποίησε κατάλληλες πληροφορίες - έφτασε άμεσα στους δράστες.
   Ένας 64χρονος κατήγγειλε στο Α.Τ Ανδραβίδας, ότι τις πρωινές ώρες του Σαββάτου, άγνωστοι δράστες μπήκαν στην αποθήκη του αγροκτήματός του, στο Στρούσι και του πήραν 40 περίπου κοτόπουλα και διάφορα μικροεργαλεία, συνολικής αξίας, 500 ευρώ περίπου. Ωστόσο, το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, είχαν μπει και πάλι διαρρήκτες στην αποθήκη του, και αφαίρεσαν μεγάλη ποσότητα πετρελαίου, συνολικής αξίας 1.500 ευρώ.
   Οι αστυνομικοί του Α.Τ Ανδραβίδας, αξιοποιώντας κατάλληλες πληροφορίες, συνέλαβαν έναν 25χρονο Ρομά από τη Γαστούνη, ο οποίος παραδέχτηκε ότι είχε διαπράξει τις παραπάνω κλοπές, με τη βοήθεια και άλλου Ρομά.

ΣΤΟ ΤΡΑΓΑΝΟ

Νέα υπόθεση ρευματοκλοπής

   Μήνυμα κατά ιδιοκτήτρια οικίας στο Τραγανό, υπέβαλε χθες το πρωί εκπρόσωπος Πρακτορείου της ΔΕΔΔΗΕ, αφού μετά από σχετικό έλεγχο, διαπίστωσε να έχει προβεί σε ρευματοκλοπή, έχοντας διαρρήξει το κιβώτιο του μετρητή, επηρεάζοντας τον τρόπο λειτουργίας του τρόπου καταγραφής. 

Τύχη ...βουνό

   Τύχη βουνό είχε μια νεαρή κοπέλα από την ευρύτερη περιοχή της Ολυμπίας, όταν έπεσε από μοτοσυκλέτα στην οποία επέβαινε, με φιλικό της πρόσωπο. Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου, στον δρόμο μεταξύ Ολυμπίας - Φλόκα, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Η νεαρή κοπέλα, πέφτοντας, χτύπησε στο κεφάλι και στο σώμα, και στο σημείο συγκεντρώθηκαν δυνάμεις της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής αλλά και διερχόμενοι πολίτες. Λίγη ώρα αργότερα, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο του Πύργου, όπου και της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. 
patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...