Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Ηλεία: Οι αστυνομικοί τίμησαν τον προστάτη τους Αγ. Αρτέμιο


artemis
Τη μνήμη του προστάτη της Ελληνικής Αστυνομίας Αγίου Αρτεμίου, τίμησαν χθες οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας. Στον Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου στον Πύργο τελέστηκε
Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, όπου παρέστησαν πέρα από την ηγεσία και τους αστυνομικούς της Δ.Α. Ηλείας, οι εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας και τοπικοί φορείς. Χοροστάτησαν ο Μητροπολίτης Ηλείας κ.κ. Γερμανός και ο Επίσκοπος Ωλένης κ.κ. Αθανάσιος.
Την Ημερήσια Διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, ανέγνωσε ο Αστυνόμος Α’ Γιώργος Κατσίμπελης, από το Επιτελείο της Δ.Α. Ηλείας. Σε δηλώσεις του μετά το πέρας της δοξολογίας, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας Κώστας Δίπλας τόνισε ότι «η χάρη του Αγίου Αρτεμίου να οδηγεί όλους μας, να οδηγεί τις ψυχές μας και ειδικότερα να βοηθάει το έργο μας που όπως είναι γνωστό είναι να εμπεδώσουμε το αίσθημα ασφαλείας στον πολίτη και αυτό κάνουμε καθημερινά. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια και πιστεύω ότι για όλη αυτή την προσπάθεια αυτός που θα μπορούσε να μας κρίνει, είναι η κοινωνία. Γίνεται ένας αγώνας καθημερινός από το προσωπικό για να ανταποκριθούμε καθημερινά στο δύσκολο έργο μας». Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικός Υπαλλήλων Ηλείας, Ηλίας Παναγούλης ανέφερε ότι «το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας τιμά την μνήμη του προστάτη μας με ιδιαίτερη θρησκευτική ευλάβεια. Έχουν αλλάξει ιδιαίτερα οι δομές της Ελληνικής κοινωνίας και οι ένστολοι καλούνται να λάβουν ιδιαίτερο ρόλο προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις συνθήκες. Επειδή είναι πολύ δύσκολες οι εποχές, οι Έλληνες αστυνομικοί νιώθουν περισσότερο την ανάγκη με την βοήθεια της πίστης μας στο Θεό και στον προστάτη μας τον Άγιο Αρτέμιο να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να ανταπεξέλθουμε στις νέες ανάγκες και τις απαιτήσεις».
Πέρα από τους εκπροσώπους των Σωμάτων Ασφαλείας παραβρέθηκαν ο βουλευτής Ηλείας Ανδρέας Μαρίνος, ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Γιώργος Γεωργιόπουλος, ο δήμαρχος Πύργου Γαβρίλης Λιατσής, η αντιδήμαρχος Ανδριάννα Αγγελακοπούλου, ο πρόεδρος του ΔΣ Πύργου Δημήτρης Μεσσαλάς, ο επικεφαλής της παράταξης Αναγένεσις Χάρης Μιχαλακόπουλος, ο πρόεδρος του ΕΒΕ Ηλείας.

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...